tjabba

Jag blir så förbannad på engelskan. Jag hatar våran lärare, hon ser fan ut och vara 70+ och borde gått i pension för århundrandesen. Visst det gör väll ingenting om hon är gammal, men hon kan ju inte ens engelska utan hon pratar "svengelska" och pratar som en liten rädd mus. Avgå med det samma tack.

Förövrigt har skoldagen varit ganska så seg, men har bara haft matte och englska. Matten gick ganska snabbt dock, men det är ju den här jävla engelskan som tar år och dar. Slutar i alla fall skolan för dagen om ca 20 minuter. Jag trivs.

Vankas även middag med vin och annan alkohol i helgen hemma hos mig. Det ska bli gö, jag trivs då. Men jag åter kommer om det i ett senare tillfälle : )

Skolan

Det blir sju jävla långa uppehåll mellan mina blogg inlägg märker jag nu. Jag antar att jag har skaffat mig ett liv, äntligen!

Nu sitter jag i skolan på lektion och har ekonomi. Det är verkligen jätte roligt, jag känner verkligen inte för denna lektion. Det känns som att det är samma gamla visa varje gång. Jag bara längtar tills studenten! D¨å ska jag trivas.

Helgen som varit har bjudit på många godheter, på fredagen blev det party för hela slanten! Var grymt roligt faktiskt, jag och Louise trivdes bra.
Lördagen blev det att gå upp tidigt och ta bussen in till örebro med brorsan och kusinen. Där bjöds det på Max och en ny mobil av min kära broder. Tack så hemskt mycket! *
Efter det bar det hem och jag åkte upp till farmor för att vara hundvakt, efter en lång tid kom Anna och höll mig sällskap och vi mös med massvis med godis och diverse ting!
Sen igår blev det bara massa mys.

Nu ska jag återgå till jobbet så nu ska jag sluta skriva.


KANAL 3 HERE I COME, and 5an

Nu har jag inte bloggat på ett tag igen märkte jag : ) Men det kommer väll att bli sådär, att jag skriver när jag känner för det. För jag skriver faktiskt för min egen skull, för att få skriva av mig lite : )

Lyx för mig! Vi har inte haft 5an på över en månad tror jag, för det gick inte att kanalsöka. Men nu funkade det och 5an är tillbaka, och vi fick 3an på köpet som vi egentligen inte ska ha!? Men det är ju ganska göö! Nu är jag lycklig och ska kolla på top model 4 sen. wiiiho

Har också bestämt mig för att följa med robert o de nästa gång de ska utomlands, och han sa att det blir nog kring nyår. Så nu får jag spara pengar, för nu ska fan i mig ja med utomlands. Jag är ju dyng noob, bara varit i ett varmt land 1 gång. Fuck för det, hhhhhhhhhhhhhaahaha. Jag har så jävla bajtråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Sugen på godis är jag med, men mamma gick precis in o la sig i badet, så inget godis för mig på ett tag. Känns ganska surt.

PÅ BUSSA

Nu sitter jag på bussen och har ingenting att göra, så jag tänkte att jag kan väll lika gärna ta upp datorn och skriva ett inlägg som jag lägger in när jag kommer fram till skolan, eftersom att jag inte har något internet här.

Förövrigt är fan musik en räddning här i livet, vad fan skulle jag göra på bussen annars om jag inte satt och lyssnade på musik!? Jo det ska jag säga er, jag skulle inte göra ett piss!
Amy Diamond spelas i mina lurar just nu i alla fall, hon är fan underskattad. Hon är ju hur grym som helst! Tjejen got som skils!

Igår kom jag ju hem runt kvart över 4 som sagt. Åt lite mat, satt lite vid datorn och samtidigt när jag låg där vid datorn, så somnade jag fullt påklädd och vaknade klockan halv 6 imorse när mamma ringde. Seriöst, vad har jag för ett jävla liv egentligen? Är det inte meningen att jag ska umgås med polare när jag kommer hem från skolan? Men nej självklart inte, jag måste ju sätta mig och plugga och äta, sen somnar jag vare sig jag vill eller inte. Det är fan så jävla skevt. Ge mig ett liv, ge mig ett okomplicerat liv. Helst för en billig penning, då min plånbok dammar igen nu.

Hade i alla fall tänkt att skippa svenska lektionen idag. Måste hem och lämna tillbaka skolnycklar, som jag inte ens har. Annars måste jag pröjsa 200 spänn, och heller att jag ska. Men jag är så pass iurlig så att jag har allt kommit på en lösning till mitt problem, som kommer göra det till deras problem, yes I have, and I like it.


Funderar även på vad det blir idag, ska jag ta det lugnt hemma eller? NEJ DET SKA JAG INTE, aldrig i mitt liv att jag ska. Jag ska vara med mina kära kompisar, ommmmmm jag ska! Men får se vad det blir, men känner jag dem rätt så lutar det åt utgång. Utan alkohol för min del.


Och det är en sak jag har i tankarna, jag hoppas bara att det inte är sant. Finns inget som säger emot att det inte skulle vara sant. Och det skrämmer mig lite, för vad fan, tänk om det är så att jag har det? Jag vill inte ha det! Låt mig inte ha det. Jag orkar verkligen inte ha någonting sådant att tänka på. För att jag har faktiskt redan så pass mycket annat att tänka på redan. Ska i alla fall upp till vårdcentralen till veckan och se om mina farhågor stämmer. HJÄLP MIG!


Tänker inte skriva mer nu, för jag har inget mer att skriva, förutom att vi just nu åker förbi horhuset! Herra!


Pluggisen nr 1

Åh. gud vad skönt. Nu är jag äntligen hemma. Har varit jätte duktig både igår och idag.
Efter Idol igår satte jag mig och pluggade lite extra, sedan la jag mig och sov i tid. Var mycket skönt faktiskt.
Sen idag så har jag varit uppmärksam på alla lektioner och faktiskt jobbat. I och för sig så hade vi ju faktiskt bara två lektioner, och en som vi jobbade på, matte och svenska. Matten var jag riktig flitig med och jobbade bra, och hela svenskan så hade vi genomgång. En kul sådan med, jag bara älskar våran lärare, han är verkligen störtskön! Sen sprack ju även hans byxor idag på lektionen... Hahaha..
Men efter svenskan så slutade vi för dagen och då stannade jag kvar och jobbade privatekonomi, så nu ska jag bara skriva rapport mallen så är jag klart med den, himla skönt faktiskt.
Tog bussen hem kvart i tre och satte mig och pluggade där med, pluggade datakunskap igen. Jag har kommit på att problemet med mig och pluggning är starten. Väl när jag börjat och kommit igång så går ju allting super! Man måste bara ha orkan och viljan att försöka.
Träffade även Carro en sväng idag, och jag saknar henne väldigt mycket faktiskt, och jag hoppas att allting löser sig gumman! Hör av dig om det är någonting du vill snacka om!

Måste även bara säga att fy fan vad dyrt det är med bostadsrätt, fy i helvete. Man måste ju vara miljonär för att kunna leva om man ska ha det. Att köpa lägenheten kostar ju fan i mig lika mycket som hus, sedan att du måste betala hyra varje månad, PLUS el. Då är det ju fan i mig bättre med att köpa en villa direkt. Beror ju i och för sig på om man vill bosätta sig centralt eller inte.

Nu ska jag i alla fall gå ut och ta någonting att äta! Är svin hungrig så att magen blöder snart. Okej, kanske inte det. Men det känns som det i alla fall!
Idol ikväll med, I am happyyyyyy! :D


Anders Bagge, here I come.

Har nyss kollat på Idol, haha och jag älskar jurryn, jag älskar Anders Bagge! Han är ju inge rå skön för det! Älskart..
Och jag fattar verkligen inte hur folk som sjunger så förjävligt dåligt kan ens ta och söka till idol, som hon ryssen.. Ho fattade ju verkligen inte själv att hon inte kunde sjunga, först en låt på engelska, sen svenska och sist spanska. Vad fan är det för fel på tjejej, så jävla bisarrt. Ett nej är väll ändå ett nej. Jag irriterar mig på sådana människor, och sådana som verkligen bara inte kan sjunga men tror att de kan det bara för mamma har sagt det.
Men det var ju dock ett par bra med, och det är ju alltid bra. Jag kommer nog faktiskt även att följa idol efter auditonerna är slut. Har nog inte gjort det sen Darin och kompani var med. Men i år är det fan grymma personer som ska vara med! Får dra en kväll med Bea, kolla Idol och äta less fat ostbågar. Gamla goa tiderna! Haha.

Ska nog plugga det sista nu och sedan sova, om jag inte sover direkt och pluggar på bussen. Tror nog inte att det spelar någon roll om jag skickar in det ikväll eller imorgon bitti. Och jag behöver ju faktiskt sömn inatt om jag ska orka med min plugg dag imorgon. Wish me good luck : )

Måste bara tipsa om denna länken, han var med på Idol ikväll och hade en grym röst!
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.599929&renderingdepartment=2.19545

En bra dag för Jennifer, ja tack!

                                                           

Idag kom jag hem från skolan ca kvart över fyra. Då hämtade mamma upp mig vid bussen och vi fixade lite saker, åkte och handlade och så vidare.
Efter det bar det av hemmåt och det första jag gjorde var att slänga i mig ett stort mål med mat! Mumma för min mage var det! Jag bara älskar mat!

Efter en stunds surfande på internet så tog jag ÄNTLIGEN tag i kragen och satte mig och pluggade. Blev att plugga datakunskap idag. Så nu har jag gjort massa uppgifter, även de som inte var obligatoriska, så nu är jag faktiskt riktigt nöjd med mig själv. Kändes jätte bra efter att allting var gjort, eftersom att det är inte ofta jag orkar plugga så här mycket. Men känslan var som sagt hur skön som helst!
Nu ska jag bara plugga en sak till ikväll, men först ska jag ta mig ett långt bad och sedan sätta mig framför tvn och kolla på Idol! Gud vad jag längtar! :)

Imorgon har vi bara två lektioner i skolan. Börjar halv tio och slutar fem i ett. Men jag ska vara duktigt och stanna kvar på coach tiden och göra klart mitt privatekonomi arbete. Känner att jag inte kommer att få det gjort annars, eftersom att jag fattar noll utav det jag ska göra. Så det är bättre att jag stannar kvar i skolan och faktiskt får det gjort!

Sen måste jag bara säga att det var fan jävligt skönt att äntligen få skriva ett blogg inlägg! Förstår inte hur det kan kännas så bra? Men det är väll därför folk skriver dagböcker antar jag, för att få skriva av sig om sin dag, om sina tankar osv! :)

Men nu ska jag belöna mig själv med ett varmt skumbad så hörs vi kanske senare! CIAAAAAAAAAAO


Naturkunskap

Fy, nu sitter jag på lektion och har naturkunskap, kan bara säga att jag hatar fan i mig våran lärare, hon är ju helt rubbad! LÄÄÄÄÄNGTAR bara tills denna lektion är slut!
Jag bara väntar på att någonting ska rammla ner i huvudet på henne så att hon svimmar :s Hon förstår ju själv att ingen lyssnar på henne, så nödvändigt och kul för henne att stå och snacka. Not!

Och jag försov mig imorse, vaknade klockan halv sju och jag måste gå till bussen kvart i sju för att hinna med bussen. Så jag funderade på att skita i den bussen och ta en senare. Men sedan kom jag på att jag har faktiskt bara varit på en NK lektion, och var tvungen att ta den bussen. Så alltså fick jag göra mig iordning på en kvart! Och jag hann! Är så stolt, hann dock inte äta någon frukost. Så jag sitter här och är jätte hungrig! Och det är ju säkert äcklig mat i skolan idag som det alltid är, helt typiskt.

Nattugglan.com

Åh, gud vad jag vill sova! Visst är det jätte skönt att somna i sängen när man kommer hem från skolan, men gud vet att det har sina konsekvenser senare mot kvällen. Det är hårt när man sitter såhär sent, och vet att man inte kommer att kunna somna på ett bra tag och får lida för det dagen efter när man ska upp klockan halv sex. Jag längtar verkligen inte tills klockan ringer, kan jag inte bara få skippa morgon dagen?!
Jag orkar ändå inte ha lektioner, för vi gör ingenting i alla fall. Förbanna dessa datorer, jag sa ju faktiskt till mig själv att jag skulle börja sköta skolan nu när jag började gymnasiet. Men så blev det inte, och det är ju synd!

Käääära bloggläsare

Haha jag måste bara säga att det var oförväntat, aldrig trodde jag att ni skulle vara så happy över att min blogg kom tillbaka!? Men tydligen så hade jag fel.
Jaja, trodde att jag skulle hinna med att plugga idag, men på bussen glömde jag bort det totalt och när jag kom hem så tänkte jag att jag sätter mig och fixar bloggen, sedan tar jag tag i läxorna. Men såklart så somnade jag och sov till klockan halv åtta. Det är ju typiskt mig faktiskt! Jag undrar verkligen när jag ska orka ta tag i pluggningen, det ska väll inte vara så svårt? Jag intalar mig själv att det är ju faktiskt bättre att plugga nu, och gå ut med fina betyg, än att ångra det senare när man sitter där på ICA och frågar sig själv varför man inte pluggade mer och tog tag i sitt liv i tid.
Det borde väll inte vara så svårt eller?

 

HHEEEY

Hej, tänkte bara säga att jag faktiskt har skaffat en ny blogg nu. Som jag sade igår på min bilddagbok så blev jag otroligt sugen på att börja skriva igen, så nu har jag skaffat mig en ny blogg! Enjoy!
Ska hem och fixa lite med den om jag har tid, annars kommer det väll någondag denna vecka. En bra blogg behöver en bra header och ett fint utseende ;) Och klart jag ska ge er det!

Nu har jag väldigt många saker att plugga i vilket fall, jag har ett helt privatekonomi arbete som ska göras klart, en del datakunskap och lite svenska. Men jag ska försöka hinna med det mesta idag och imorgon.

I vilket fall så sitter jag på engelskan nu, men det blir inte så mycket gjort, tyvärr. För att jag vet att jag inte har orken hemma, så egentligen borde jag ta vara på lektionerna och plugga här. Men det är inte så lätt när man har med sig datorn på lektionerna, och det innebär ju självklart msn och diverse ting.
Engelskan slutar i alla fall tjugo över 12 och då ska jag nog ta bussen hem kvart i ett. Får se om det blir något pluggande på där, tvivlar dock på det. Det blir nog snarare en tupplur.


RSS 2.0