TJE!

Igår blev det skolan för min del, hem och äta för att sedan bege sig till musik skolan för lucia träning. Var jätte kul igår faktiskt, gick igenom massa praktiska saker och sjöng lite på låtarna med.
Farmor har tydligen samlat ihop omkring en 50 röstsedlar!? Haha, jag förstår mig inte på henne, hur hon kan vara så engagerad i allting. I just love you grandma!
Idag ska jag först till skolan, har idrott först på morgonen, sedan lunch, ekonomi och matte. Usch, världens tråkigaste dag typ. Blir väll inte bättre när jag kommer hem antar jag, för jag är ju Miss NoLifer.
Är taggad på utgång, och den kan endast ske idag, och det är väll ingenting som vanligt så jag får nog städa mitt rum istället.
Imorgon blir det bara att ta det lugnt, jag är öppen för mysförslag hela dagen lång! Ingen utgång för mig inte, vill ju vara så pigg och fräsch som möjligt på söndag.
Nu ska jag duscha! Hare bra, pussss


Back on track!

Och nu var jag tillbaka, vet inte hur mycket det blir men antagligen inte mycket, men endel inlägg kommer väll då och då när jag känner att jag har tid och lust för det!

De senaste dagarna har jag mått helt kanon! Skolan har gått bra, jag har gått bra, lucian har gått bra! Allting har helt enkelt gått bra, känns wonderful!
Har hunnit plugga ikapp nästan allting på ekonomin, och det gör mig då förjävla stolt över mig själv. Att jag ÄNTLIGEN tagit tag i det och gjort någonting åt saken. Det är väll inte den sidan som jag är mest stold över annars men.

Ja, sen har ju lucian gått bra med, hade en träning i måndags och det är alltid lika kul att få sjunga.
Mamma. mormor, farmor, ja hela högen har lyckats samla ihop en hel bunt med röstsedlar. Mina kusiners släktningar röstar på mig, mammas jobbar kompisar röstar, farmors grannar, mina grannar, mina vänner, mina släktningar. Ja det är en hel del! Jag sitter till och med uppe på familjen Blanckenfjells kylskåp.
Måste bara säga tack allihoppa för ert stöd, det värmer!
Redan på söndag sker första uppträdandet då vi ska visa upp oss på skyltsöndagen, kom gärna och kolla! Alltid lika roligt med vänner och bekanta!

Familjen Alfredsson har även skaffat sig en träningscykel i huset. Den står tillfälligt i TV rummet och det är galet skönt, slipper man missa sina favoritprogram osv, plus att underlättar ju jobbighetsgraden när man har någonting att kolla/lyssna på.
En situp bräda blev även inhandlad, men den kommer jag dock inte ha någon större användning utav. Sen blev det även en "träningsmatta", och den kommer jag i alla fall ha större nytta utav. Jag har nämligen slagit vad med mig själv om att jag ska klara splitt eller spagat inom två månader. Det innebär då galet mycket stretching! Ska även använda träningsmattan till att utföra yoga, eftersom att det är faktiskt rikigt skönt och avslappnande.

Hejdå, för ett litet tag.

Jag tar en paus! Ha det bra, ciao.

I'm starting to get better!

Åh, håller äntligen på att friskna till! Har inte feber längre, och har det mycket lättare att svälja! Fick även i mig ett ägg förut. Men mina matvanor de senaste dagarna gör det otroligt jobbigt att äta. Eller inte att äta men delen efter att man har ätit. Utav minsta lilla blir jag proppmätt. Ge mig tillbaka min gamla apetit, ge mig 9:de klass apetit!

Drömde förövrigt världens råskevaste dröm i natt. Kan inte ens förklara den så skev den var. Handlade om övernaturliga saker i alla fall. Sarahs garage handlade det med om, jag flög ut ur en bil. Något övernaturligt fick mig att snurra som en kebabspett på turbo med ett mystiskt piano ljud på tre toner i bakgrunden. Var ganska ball när jag vaknade i alla fall, fick inte ur det där ljudet ur huvudet och jag fick massa konstiga hallucinationer. Coolt var det, kan även slå till med att det var gö?

            

En liten uppdatering

Ska väll försöka orka mig på ett inlägg nu.
Jag vet inte vad det är som har drabbat mig men det gör mig väldigt sjuk. Har gått så långt att jag har inte ork till någonting annat än att ligga i sängen. Jag orkar knappt prata med någon längre, så jag kan vara lite off.
Har inte fått i mig någon riktig mat på nästan fyra dagar. Tvingade dock i mig lite pommes idag, men det resulterade bara i ett större illamående.
Febern har gått fram och tillbaka. Från att jag vaknat genom dränkt i svett till att jag vaknat huttrande av kyla.
Nej nu får det vara nog, blev inte så mycket men nu orkar jag inte. Ciao mina änglar

Hallelåja

Ursäkta min bloggtorka, men jag är inte i skick för detta just nu, har ingen ork till något! Ha en bättre kväll än vad jag kommer att ha! Ciao niggas n' wiggas

Kan du ens kalla dig själv för läkare?

Jag hatar läkare, jag hatar Pilgården. När jag ringde imorse på telefontiden så fick jag en tid uppe på vårdcentralen klockan 14:30 som sagt. Vi var där ca fem minuter innan. Läkaren som jag skulle träffa sprang bara ut och in från sitt rum hela tiden. Efter ca tjugo minuter så frågade han om det var honom vi väntade på och det var det ju. Men då sa han att jag inte hade tid förens klockan kvart över tre.
Så patetiskt, de bokar en tid och när de inser att de inte hinner med så ställer de en ny tid för att inte få dålig publicering. Hallå, ska inte ni vara proffisionella?
Jaja, väl när klockan var kvart över tre så fick vi ju självklart inte tid så vi fick vänta i ytterligare tjugo minuter. Nu hade vi väntat på den där jävla doktorn i ca en timma.
När jag väl fick gå in så fick jag berätta hur jag kände mig och han ställde massa frågor, sen gick vi till ett annat rum och han undersökte mig och kände runt nacke/hals, magen armar, puls och allt vad det var. Fick ta blodprov, halsprov osv.
Efter ytterligare en timma så beslutade han sig att det inte var någonting. Men han var så dålig läkare som inte verkade kunna sin sak för fem öre. Han trodde en massa saker, och under de fem minuterna så fick jag höra en person säga aa, mm, vet inte, tror det, mer än vad jag någonsin trodde att jag skulle göra i mitt liv. Kunde inte hålla mig för skratt, det var ju synd om killen.
Han trodde som sagt inte att det var någonting men jag ska upp dit igen i veckan och ta ännu mer prover.
Men jag förstår inte hur en vanlig förkyldning kan leda till uppsvullnade lymfkörtlar, stor svullen halsmandel, dåsighet, trötthet, uppsvullen lever.

Jaja. Nog om det. Förutom att jag varit på vårdcentralen så har jag bara legat i sängen hela dagen och sovit. Vaknade i god tid till idol och bänkade mig framför tvn.
Nu sitter jag här och vill bara sova igen. Det här tar ju långsamt död på mig!


Vårdcentralen, here I come

Nu har de äntligen ringt från vårdcentralen. FIck berätta lite om hur jag mådde, vad som var felet osv. Det resulterade med att jag har en tid uppe på Pilgården klockan 14:30. Hatar verkligen sjukhem, vårdcentraler och allt vad det är. Det är någonting speciellt med dem, det känns så dystert när man är där, som att man förbereder sig för dödsbädden eller något liknande! Nej, ge mig en glad shopping runda och några miljoner istället!

Nu ska jag ställa mig och koka snabbmakaroner så att jag i alla fall får ner någonting i magen. Är så svårt nu när halsen är så svullen, gör ont att äta. Så snabbmakaroner funkar nog ganska bra, de liksom bara glider ner! Men nu kommer jag väll rasa i vikt igen antar jag... Får försöka pressa i mig mycket kolhydrater!


Homeeeee

Är hemma från skolan idag. Mår verkligen inte bra, halsen har svullnat upp mer och mitt huvud känns bara otroligt tungt. Halsen är seg så när jag flyttar huvudet för snabbt får jag ont. Det är precis vad jag behöver :s
Har i alla fall ringt sjukhemmet nu så har telefon tid klockan 8.55, så får se vad de säger då!

Galet goigt


Gud vad skönt det är när man äntligen är redo för sängen så här på kvällskvisten! Ansiktet ren gjort och insmörjt, nyborstade tänder. Gud vad härligt det är!
Bara krypa ner i sängen och mysa. Skulle dock inte klaga om en man kom och kröp ner här brevid mig. Skulle vara helt perfekt, för gud så jag saknar att ha någon att sova med! Det är ju så himla mysigt..

Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film med Jennifer Aniston som nyss kom ner till min hårddisk, kan det bli bättre? Skulle nog inte tro det!

Godnatt!


Ont det gör ont men det går!

Är det inte helt typiskt att när man varit sjuk en längre tid och det äntligen börjar gå över, så blir det bara värre? Det är så jobbigt. Speciellt nu när det är så mycket sång i och med att Lucia är på gång.
Så nu sitter jag här med en halsmandel som känns lika stor som en pingisboll, och två inflamerade lymfkörtlar.
Det är just my luck! Alltid ska det komma upp någonting som ska störa vardagen på något sätt.
Och det värsta är säkert att komma. Skulle inte förvåna mig om febern smäller till snart. Känner mig redan helt öm i kroppen, fösen hela tiden, tröttheten har slått in och jag måste ju även vara yr på allt detta med. Det räcker ju inte med allting annat som jag redan har! Nej då, självklart ska det vara allting på samma gång!

pöss ♥

In school

Nu sitter jag i skolan och har ekonomi. För första gången förstår jag någonting utav det och tycker att det är kul. Har hunnit med jätte mycket tycker jag. Men ska ändå stanna kvar på coach tiden och jobba lite mer eftersom att jag fortfarande ligger efter. Känner mig plugg idag, och det är bra!

Senare blir det luciaträff och öva på sångerna så jag tar antagligen bussen hem till Degerfors så att jag går av i samhället och går direkt till musikskolan.
Önska mig lycka till! :)

Nej, nu ska jag springa till maten!


En busschaufför

Åh min skapare. Nu är jag riktigt proppmätt. Har nyss ätit frukost och självklart åt jag weetabix som är både grymt mättande och också nyttigt! Nu kommer jag nog inte orka äta på hela dagen!

Sitter och väntar på klockan ska bli kvart över 7 så att jag kan knalla neråt till bussen. Orkar inte sitta på den där fula saken länge till.
Som när någon som man inte känner, sätter sig brevid en. Ja, det är bara jobbigt. Jag brukar ha oturen att denne person jmt ska krångla med saker, ta av sig väska, ta av sig jacka, ta på sig bälte, krångla med någonting i väskan som nu ligger på golvet.
Ja och hur stör då detta mig? Jo, det ska jag tala om. I och med att denne person krånglar så mycket så tar den även stor plats. Stor plats med armarna, liten plats åt mig. Detta gör det då omöjligt att sova!!

Paus från skolan!

Idag stannade jag hemma från skolan för att plugga ikapp allting. Kan behövas faktiskt. Men nu är i alla fall PPT presentationen inlämnad och klar, känns skönt. Ska snart börja med ekomonin arbete med. Ska försöka hinna klart med det mesta idag så att inte tiden inner iväg och jag blir lika tids stressad som förr. Nu med Lucian och allting får jag verkligen försöka ta mig tid till att hinna med allting. Inte bara sitta och slappa hela dagarna framför datorn! No more lazy girl!
Nej nu ska jag först kolla på Ghost whisperer och sedan dra igång med pluggningen!

I wanna be a rockstar

En sak som jag är jävligt rädd för är att inte lyckas här i livet. Lyckas på det sättet jag vill.
Jag vill inte nöja mig med ett vanligt alldagligt jobb med en vanlig villa, ett vanligt liv. Jag vill ha det där lilla extra. Jag vill tjäna pengar. Jag vill ut och resa, jag vill se världen! Jag vill uppleva saker, jag vill hoppa bungyjump, jag vill hoppa fallskärm, jag vill åka till USA, jag vill åka och se historiska stället. Jag vill gå på konserter, på teatrar.
Jag vill leva livet, jag vill inte leva efter gränser. Jag vill inte heller leva på ekonomiska gränser. Därför måste jag ta tag i skolan, men det är ju så himla svårt. Jag har inte drivkraften nog. Jag vet inte vad det är med mig, det ska inte vara så svårt tycker man. Men för mig är det så, det är jävligt svårt!


Galen person, jo tack!

Är nyss hemkommen från mormor, jag måste då säga att jag har en förjävla go släkt alltså. Alltid roligt att höra deras underliga konversationer. Idag var samtalsämnet alkohol, som det har varit många gånger förr men det är alltid lika kul. För varje gång så finns det någon rolig historia att lyssna på!
Men mormor har inte tappat stinget än heller.
Vi snackade om att Marcus lärare tog ca en timma på sig att beskriva vad en trekant var, då menar jag en triangel. Men mormor kom ju genast att tänka på andra saker och slänge ur sig "ja en trekant kan vara många saker;)". Haha och du har så rätt så mormor en trekant kan vara många saker.

Men väl därborta bjöds det på gör goda mackor, kakor och diverse ting. Men jag är ju nyttig jag, så jag åt bara en sockerkaks bit och tre mackor. Har ju inte hunnit äta något idag så därför vräkte jag i mig massa.

Såg även till min förvånad att Nashi päron kostar 25 kronor kilot på kronhallen i karlskoga, jag blev då självklart mycket glad eftersom att jag köpt mina Nashi päron på Coop här i Degerfors för endast 13 kronor kilot!
Det lönar sig att hålla ögonen öppna ibland!

Sitter ju och försöker hitta på saker att skriva om här, därför att jag vill fylla ut bilden med text enda ner. Men jag är ju inte så gör smart jag, tänkte ju inte på att jag kunde förminska bilden lite. Nej så smart är inte jag!
Nu ska jag i alla fall skicka in lite uppgifter som jag gjort klart, OCH nu kom jag ju på världens jävla tabbe! One tree hill och Samantha who kom ju faktiskt ut idag!? Och jag har inte laddat ner dem ?:S Vad är jag för en förskräcklig person egentligen, så här kan jag ju faktiskt inte hålla på! 
Blev dock lite längre än bilden såg jag nu, men det är ju skit samma!


Sometimes you need to work for what you want.

Nu är jag snart redo för skolan, orkar egentligen inte. Är ju så himla trött! Men det finns ingenting att göra åt direkt, man kan inte bara skippa skolan för att man är trött.

Måste verkligen försöka ta tag i skolan snart. Gå ut med fina betyg skaffa ett bra jobb, plugga vidare. Om man vill komma nånvart i livet måste man jobba för det.
Alla föds inte som bortskämda brats men en sten rik pappa som ger dig allt man pekar på. Allting serveras inte på ett silver fat här i livet. Det har jag förstått nu. Om du vill göra någonting, då måste du också jobba för det.
Det ska jag göra med. Jag ska jobba för att komma bort från Degerfors, jag vill se världen. Jag vill resa, jag vill uppleva nya saker. Ibland kanske det känns svårt och man vill bara ge upp, men det är då du måste pusha dig själv!
Nej, nu måste jag fixa det sista och gå till bussen! Hörs senare! Pusss.

"When there is something you really want then fight for it. Don't give up no matter how hopeless it seems to be & when you've lost all hope, ask yourself if you're gonna wish that you gave it one more shot because the best things in life don't come free."

God morgooooon

Dags för skola snart. Inte kul alls. Sedan tänkte jag fel med bussen, börjar tjugo över nio så jag tänkte ju att jag kunde ta fem över åtta bussen. Men nu så här i efterhand så kom jag ju på mig själv med att jag inte hinner i tid. Kommer visserligen bara tio minuter försent så det är ganska lungt, men endå!

Idag ska jag på ännu ett lucia möte. Antar att vi skall börja öva på sången denna gång. Ska bli otroligt kul, saknart så otroligt mycket!
Ja, jag blev ju uttagen till Lucia kandidat, haha. Och alla tycks lär ha lagt märke till min fina bild i tidningen, eller allas fina bilder i tidningen. Ingen ser ju direkt bra ut. Men jag kan faktiskt skylla lite på att jag låg och sov 20 minter innan det där kortet togs. Det var ju valvak på kvällen och jag var tvungen att vara utvilad!

I like to move it, move it!

Nu var det gjort, nu har jag klippt av mig håret till en page. Men ni behöver inte oroa er, bilden ni kanske får i huvudet som visar att mitt hår slutar under öronen kan ni ju sudda ut direkt för så är inte fallet. Håret slutar ungefär vid nyckelbenet och jag är faktiskt jädra nöjd just nu. Känns bra med en förändring, med något nytt!
Måste ju faktiskt tacka Sanna som klippte mig, she's got some crazy skills!

Igår var nog förövrigt den tråkigaste dagen jag någonsin varit med om. Låg bara hemma framför datorn, kan inte ens säga att jag satt vid datorn för att jag gjorde ingenting. Jag bara låg i flera timmar och fick rysningar av rastlösthet.
Tillslut ringde Jennie och ville att jag skulle komma upp till Jonas, men det var för långt för mig att gå mitt i natten så till en början dissade jag det erbjudandet tills att hon fixat skjuts åt mig.
Väl där uppe bjöds det på dricka så det gjorde ju dagen lite bättre i alla fall. Knallade hemåt runt klockan två och det var ruggigt kallt! Jag frös så mycket om fötterna så att de kändes runda, jag kunde knappt gå till slut för att smärtan bultade ut i hela kroppen på mig. Läskigt sånt där!

Where is the love?

Jag och Richard satt nyss och snackade på msn om att ha någon att komma hem till.
Det har jag endel saker att säga till om, och det första är: Ge mig en man!
Jag saknar att ha någon att längta efter, någon man kan sakna. Någon man har att komma hem till, spendera sina dagar/nätter med. Jag saknar verkligen det, ha en killes axel att luta sig mot. Somna tillsammans i sängen, somna till någon urdålig film på tv när man ligger tätt intill varandra i soffan.
När någon smyger upp bakom en och överraskar en med en mysig kram. Att bara få hålla om någon, få pussa på någon, få mysa hela natten. Vakna upp brevid den man älskar, laga middagar tillsammans, tända ljus, massera varandra. Åka på resor med varandra.
Jag vill verkligen ha det där nu, jag vill vara kär, jag vill ha besvarad kärlek!

London as we know it

Just ja! Glömde ju att skriva att jag kanske ska till London över nyår. Kan bli grymt kul, om man ska vara någonstans på nyår, då ska man vara i London. Skit i sälen, herregud. Hur kul kan det vara, det är mycket billigare att åka till London i ett par dagar än att åka till sälen. Så varför inte ta den resan istället, du får säkerligen ett mycket coolare minne utav det! London av alla ställen är ju underbart. Inte för att jag varit där, men det säger sig ju självt.
Frågan är bara om jag ska våga ta risken? Jag är ju faktiskt inte 18 än, så jag måste ju antagligen strida mot lagen om jag ska dit. Om det väl går bra så är det ju rå ballt, men om saken inte skulle finnas i Guds händer så skulle jag nog inte överleva en dag till. Nu är det bara att grubbla vidare, ingenting man bara tar som en vild risk direkt.
Adios Amigos!

Idol is the shit, don't tell me otherwise!

Herregud, efter varje gång jag sett Idol så är jag så extalterad utav glädje men idag var det någonting speciellt. Jag är fan stolt över att jag bor i Sverige när jag ser sånt här. Idol idag var hur grymt som helst och just nu vill jag inte att en kotte ska lämna Idol. Alla var så grymt jävla bra idag! Johan har jag alltid svårt för och hade det även idag, men han gjorde ett bra jobb och förtjänar att stanna.
Men jag vet inte ens vad jag ska skriva, det är helt sinnes sjukt så bra det var! Ge mig mer!
Och nu har jag ändrat mina favoriter i Idol, det är fortfarande Anna som har en sådan jädra extensionell röst, sedan till min nykomling Kevin. Hur grym som helst är killen, tror han kan komma väldigt långt om han bara lägger manken till.


There's a big day coming

Okej, nu har jag nyss varit på bingo. Lite långtråkigt i längden men det är nog någonting jag kommer ägna mig åt när jag kommer upp i åldern. Just nu kändes det bara som bortslösade pengar, mamma vann ju dock 200 kronor, grattis mamma!
Bingo är nog den ultimata tant sporten tror jag, för att hålla igång fingrarna menar jag, haha. Nej men det är faktiskt nog det stället man ser mest äldre damer/män på faktiskt. Vissa hur griniga och klagiga som helst och vissa som bara sitter där och är hur söta som helst!
Måste bara till lägga att jag faktiskt var nära på att vinna ett par gånger, men icke!

Nej, nu ska jag lägga mig och kolla på film sen sova!


Goig musik till er, mina vänner!

Har ju hittat gamla godingar som är så sjukt bra!

 
Nickelback - Gotta be somebody
 
Michael Bolton - How could we be lovers
 
Cutting Crew - I just died in your armes tonight
 
Secondhand Serenade - Fall for you
 
Paul Anka - You are my destiny
 
Shout out louds - Please please please

Jag är kär!

Jo, jag är kär det är det nya i mitt liv. Det hände idag på bussen hem från skolan, då blev jag kär på riktigt.
Jag såg världens finaste/snyggaste/hetaste/gulligaste kille. Han var perfekt i allt, håret var otroligt snyggt stylat. Perfekt hy, jätte brun fin färg, lite charmigt röda kinder, smilegropar. Gör snygga kläder, bruna fina ögon.
Plus att han var inte hel svensk utan han bröt på lite engelska lät det som. Herregud, det där var min dröm kille, lätt att det var! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen när han kollade på mig, haha. Men allvarligt, han vill jag ha, han är mina drömmars man!

The winner takes it all

Man måste lära sig att prioritera. Det är en sak man måste kunna göra, prioritera jobb/skola/vänner/familj och så vidare. Man kanske inte kan sätta fester framför skolarbeten hela tiden utan måste kunna prioritera detta. Du måste även kunna prioritera bort saker en del dagar så att du får vara för dig själv.
Som jag, jag känner att jag behöver få ta det lugnt ett tag innan jag kan kan ta tag i skolan och allt vad det är. För som det är just nu är jag alltid tidstressad, orolig och allt vad det är. Det gör så att jag inte kan ta tag i skolan. Jag måste ta tag i mig själv innan jag gör någonting annat. Thats it!

Nu ska jag återgå till ekonomin. Ciao


It's kind of hard to make a desicion sometimes

Har beslut ångest. Vet inte om jag ska valvaka inatt eller inte. Känns inte som att jag är så jävla taggad till det, visst det skulle ju vara kul och så. Men nu är det såhär att jag har inte sovit bra de senaste nätterna, inte bra alls, och jag känner att jag måste prioritera mig själv först och främst. Jag måste ta en day of och vila upp mig utan tankar på annat för nu börjar det bli lite mycket som går runt där uppe i hjärnan på mig.
Sen i och med att jag har det där lucia mötet klockan halv 5 idag också, kommer hem från skolan klockan två och då ska jag äta och duscha. Så jag får inte direkt mycket tid över för mig själv innan lucia mötet kommer. Och Heden skulle hämta oss runt klockan 6.
Så jag känner att jag egentligen bara borde gå på lucia mötet/träffen och sedan gå hem, slå på en film eller vad som helst, ta ett avkopplande bad för att sedan bädda ner mig i tid för att någon gång försöka bli utvilad.

Every step we take can make a change

Idag kan jag vara både stolt och besviken på mig själv. Klippte nämligen av mig mitt Hultsfreds band idag. Orkade inte ha kvar det, det förstörde så mycket ibland. Men det skulle ju även vara kul att ha kvar som ett minne liksom, men någongång måste det ju i alla fall av. Kan ju alltid köra en Á la Lou och sy dit det igen om det skulle vara så!

Imorgon blir det först skolan, sedan hem och äta, åka iväg på "lucia möte/träff" för att sedan bege sig vidare för att valvaka hos Heden.



Vote for Obama

Chubby Checker - Lets twist again
The Beatles - Twist and shout
DAD - Laugh N' a half
Oh Laura - It ain't enough

Några bra gamla godiingar :) Sitter i skolan nu, är ju sådär gör kul. Not, vill bara hem och sova. Och det ska jag göra också, för det vankas valvaka imorgon. Håller tummarna på att Barack Hussein Obama ll tar hem allting, annars känns det ovärt. Annars kunde Bush lika gärna fortsatt att vara president, för om John McCain blir president tror inte jag att någonting kommer ändras över huvud taget. Eller små saker kanske, kanske blir det lite bättre, kanske blir det lite sämre? Man vet aldrig. Men jag håller i vilket fall på Obama och hoppas och tror att han tar hem detta!

Men sitter i skolan nu och har precis gjort klart min powerpoint presentation. Gör tråkigt, och gör dålig blev den med för den delen. Men jag orkade verkligen inte anstränga mig på det just nu, somnade ju klockan halv 5-5 imorse och vaknade runt sju. Så jag är redigt trött och ska hem och sova, sen ska jag ragga sällskap till valvaket, jag tänker ju inte sitta själv imorgon.

The overtired

Nej men jag tycker verkligen att det är gör kul att försova sig! Not.
Börjar egentligen tjugo över nio idag men måste ta fem över nio bussen in till skolan. Kunde verkligen inte somna inatt, och när jag väl blev trött kunde jag inte heller somna eftersom att jag hade en otrolig smärta som jag trodde kunde vara halsböld Á la Robin. Men det var det inte, för idag känns inte halsen av lika mycket.
Hatar verkligen att vara sjuk, har vara sjuk, har ju varit det hur länge som helst nu. Det kan gärna få gå över nu så att jag blir frisk och kry igen!
Men nu måste jag hoppa in i duschen och sen knalla till skolan, hörs senare!

pusss

It ain't over 'til the fat lady sings.

Skönt det är när man inte kan sova och man vet att man måste upp tidigt dagen efter. Nej, jag skämtade bara för er som inte förstod det. Det är extremt jobbigt, är inte ens trött och ska pallra mig upp klockan halv sex imorgon bitti för att ställa mig i duschen och sedan åka till skolan. Känns jävligt ovärt faktiskt!
Håller i alla fall på att tanka ned några filmer nu, en är redan klar och den tänkte jag lägga mig och kolla på alldeles snart.
Den första är Dead Silence och den verkar vara något så fruktansvärt bajäcklig så det nästan skriker om det. Otecknade Peter Pan står även på laddning den med, så otroligt bra är detn Som jag kommer ihåg i alla fall. Håller även på att ladda ner en "film" som heter "Självmål och fotbolls tabbar" och ja, namnet säger sig självt.
Sist men inte minst håller jag på att ladda ner en ljudbok. Fredrick Taylor - Berlinmuren. Skildrar Berlinmuren som under 1961 -1989 delade den forna tyska rikshuvudstaden i två delar. Kan vara ganska intressant faktiskt!:)
Nej nu ska jag slå på den första filmen och skita på mig!

puss

Victim of the Ghetto

Kollade på en jävligt insperirande och förträfflig dokumentär förut vid namn "Fångar i Ghettot". Gör bra var den.
Orkar inte skriva vad den handlar om själv så jag kopierar bara av beskrivningen.

"Vid 14 års ålder hade Sean ett vapen och var ledare för ett gäng som sålde
knark på San Franciscos gator. Hans historia är tyvärr inte unik. Många
barn i USA: s ghetton har liknande erfarenheter, och dussintals av dem
skjuts ihjäl varje år. Offren är oftast fattiga och färgade. Problemet
har uppmärksammats i amerikansk media och uppmuntrat till nya lagar. Men
under tiden fortsätter gängen att avrätta varandra i en skoningslös och
onödig orgie av våld. I programmet möter vi förutom Sean även Shawn, som
startat en organisation mot vapen och Devin Melvin som vill ta sig ur
gänglivet."

Kanske inte låter så väldans bra, men den var fan jävligt bra. Nu ska jag kolla på en dokumentär om späckhuggare.
Puss

Tjej kompisar eller kill kompisar?

Nu tänkte jag sno lite utav Cissis inlägg, för det är även sant för mig.
Det där med tjejpolare, jag har ett par få godingar som jag umgås med, som är mina bästa vänner. Men jag har fan inte så många tjejkompisar utan det är mest killkompisar. Jag trivs mycket bättre med att umgås med killar. Jag vet inte riktigt varför, men jag tycker bara att det är roligare. Man kan vara sig själv med de flesta killar, det är helt annat med en del tjejer som kollar snett på en så fort man gör någonting annorlunda. Medans en kille kanske tycker att det är gör roligt istället. Det är med frihet med att umgås med killar!

Eddie Cibrian gifter sig igen!?

 
Passar vi inte bra ihop jag och min nya man? Galet sexig är han ju i vilket fall, och jag är goigt glad över att vi äntligen funnit varandra.
Nej men allvarligt, hur go är han inte Eddie Cibrian? Han är ju gör söt, charmig, sexig, snygg och allting annat positivt.
Sen hans smile-gropar är ju ingenting att leka med, det kan vara det där lilla extra som man faller för. Det är så jävla hett med simlegropar! Jag önskar mig dig i julklapp. Hörde du det tomten? Eddie Cibrian står längst upp på min lista!

RSS 2.0