Lars gör en flopp!

Jag blir någorlunda arg på Lars i Idol just nu. Han brukar vara en utav mina favoriter i programet. Men vad i helskotta gjorde han idag? Vill han verkligen åka ut ikväll? Han verkar ju inte tänka med hjärnan i alla fall.
Jag saknar den där gamla Lars, Lars filosofen, tysta och stillsamma Lars. Han som var så redigt go? Nej men klart inte, han ska ju hålla på och tönta sig. Visst, han kanske inte tyckte att han töntade sig, men han lär väll ändå ha en hjärna att tänka med. I vilket fall tror jag att han åker ikväll, antar att det inte är mer än rätt i sådana fall.
Hoppas lycka åt dig på andra håll så att du kan hålla dig inom John Lennon stilen istället.
Okej, nu kanske jag tog i lite. Jag vill inte ha ur Lars ur Idol, men jag vill att han kan börja styra upp det här nu ;s Sure, han var rolig och söt idag men det håller inte direkt enligt mig.

Tänkte ladda upp lite utav min dag i bilder också. Tänkte testa något nytt :)


So pick me, choose me, love me.

"Okay, here it is, your choice... it's simple, her or me, and I'm sure she is really great. But honey, I love you, in a really, really big pretend to like your crazy football watching , let you lay me in your bathtub, hold a open bottle of bodylotion over my head, unfortunate way that makes me hate you, love you. So pick me, choose me, love me."


Homo erectus?

Okej, nu efter att jag kollat på Johan Glans film "Johan Glans world tour of skåne" kan jag lätt konstatera att jag har en fråga som jag kommer grubbla på i evigheter.
Han tog upp det där med de första människornas tänkande. Vi människor som lever i denna tid, och en bra tid tillbaka, ja vi tänker ju med vårat språk. Om vi ser en jävligt ful jävel, då tänker ju vi "helvete vad ful han är!". Där använder vi ju som sagt ett språk att tänka med.
Men förr när inte språket fanns, hur i helskotta tänkte man då? När du såg en sten så kallade du stenen "ugga ugga", när du såg en hjort kallade du hjorten "ugga ugga", när det regnade så kallade du regnet "ugga ugga". Ja, det var kanske deras enda sätt att uttrycka sig på. Så jag undrar hur de egentligen tänkte utan ett språk. Men jag kommer fan inte fram till något vettigt förutom att de lär ha varit sinnes förvirrade!


Gimme more, gimme gimme more!

Gud vad skönt det var att gå idag! Jätte fint också för den delen, men lite väl slaskigt. Jag älskar egentligen vintern, om det är mycket snö. Jag kommer ihåg när jag och Bea var mindre och lekte utanför lägenheterna i bruket. Snön var över 1 meter hög, och vi skulle skoja till det och lägga oss ner där. Det var som att man låg i ett rum format efter sin kropp, kalla vita väggar så man bara såg himlen. Där låg vi och kom inte upp på grund utav att snön var för hög. Tänk om det vore så iår? Då hade jag inte suttit inne för en sekund, jag hade varit ute och kastat snöbollar, åkt pulka, rullad snögubbar, åkt pulka efter bil. Ja gud vad kul jag skulle ha. Skulle spendera mina pengar på att bara åka skidor!
Men om det nu ska vara slask hela vintern, då kan det lika gärna kvitta. För det är halkigt, blött och fult.
Hann även med att mata ankorna när jag var ute och gick, och jag kan säga att mobbing försiggår inte bara hos oss människor!
Nej, nu ska jag sätta mig framför MTV och dricka kaffe och ta en frukt! Ha det bra, tjooo.

Vi ser det snöar, vi ser det snöar!

Så här tidigt har jag nog inte varit uppe på länge! I alla fall inte frivilligt. Det är jag inte nu heller i och för sig. Det är inte lätt att inte vakna när grannen gräver runt sitt ut och borrar i marken så det hörs ända ner till skåne. Jag tippar om att min skumma granne lägger fjällvärme. Men vad vet jag? Han kanske bara ska lägga massa mjuk jord ect, för att kunna begrava sina lik som han dödat under årets alla magiska Halloween nätter. Bara en vild gissning så att säga!
Nej men nu ska jag allt äta en redig frukost och koka ihop lite havregryns gröt, två fullkorns mackor med en paprika skiva på och ett glas stort glas mjölk. Efter det ska jag ge mig ut och gå i denna härliga snö! Gud vad jag älskar snö! Enda som fattas är en man som kan hålla mig sällskap under dessa vinter tidet. Förra december månad vad så mysig! Ta mig tillbaka till den, då var allting roligt!

I'm feeling gooood

Nu har jag spenderat de två senaste timmarna med att kolla på Grey's Anatomy klipp och läst om kost och hälsa.
Känner mig faktiskt ovanligt pepp för detta, och för er som inte vet så ska jag börja träna, äta mer regelbundet och rätt.
Men nu har jag ju som sagt sammlat lite information om detta så att jag börjar rätt redan från början. Känns så jävla bra faktiskt, de sägs ju att man mår bättre om man tar väl hand om sig själv. Så here I go! Wish me good luck!:)


Music, you are in my heart and soul.

Och nu tänkte jag tipsa er om lite låtar, gammalt som nytt.

Natasha Bedingfield - Wild horses
Beyonce - If I were a boy
Babyshambles -  Pipedown
Melissa Etheridge - Piece of my heart


 

 


What's the difference?

Kan någon säga mig vad skillnaden är mellan All page hits & Unique page hits, som finns på statisiken på blogg.se?

Tro hopp & kärlek

Nu tänker jag skriva lite som Jennifer tidigare gjort i sin blogg.
Jag önskar verkligen det bästa för min familj och mina vänner. Ibland förstår de riktigt inte hur bra de är. Men det är då jag som mest skulle vilja byta med dom, så att de kan se sig själva med mina ögon och hjärta. Då skulle de verkligen förstå hur mycket de betyder, hur mycket man bryr sig. För visst kan det där med känslor vara svårt att förstå ibland?
Ibland har du så mycket glada känslor som bara vill ut, men det finns inget sätt att forma dem på. Du vet inte riktigt hur du ska säga allting du känner.
Sen är ju de arga känslorna kanske ibland lite svårare att få ut och ibland mycket enklare att få ut. Det är hur lätt som helst när man är ledsen att bara skälla ut någon, slå i saker, gråta så att man skakar. Men ibland så är du så deprimerad så att känslorna bara stannar inne, de sitter isolerade i  hjärtat. Då gör det bara ont och man vill inget helre än att kunna få ut dem på något sätt.
Men då är ju den stora frågan att varför är det mycket svårare att uttrycka sina känslor till sina vänner och familj, det är så lätt att bli arg och skälla på dem lite för ofta. Men alla gånger vi skäller på dem, varför säger vi inte att vi älskar dem av hela vårat hjärta lika ofta som vi skäller ut dem?  Det är lite utav en kuggfråga, för ärligt talat så vet jag inte varför inte jag gör så.

Schemalagd tränings vecka

Tänkte bara skriva några rader denna underbara natt. Jag har ju fått mina resterande dagar utav veckan planerad nu. Vet inte om jag kan säg att det är en höjdar vecka, men vafan man måste ju våga utvigda sina vyer! Haha.
Ibland förstår man sig inte på visst folk som säger en sak och gör en annan, speciellt inte när man ska påstås vara vänner. Då förstår jag faktiskt inte riktigt vart man vill komma med att säga andra saker än sanningen. Ursäkta mig om vissa där ute inte tycker så, eftersom att ni gör de här sakerna. Eller, ni låtsas nog som att ni tycket så, men innerst inne är det bara för att impa folk, när ni egentligen inte bryr er ett skit. HARRA!


Förövrigt mitt schema här under som jag kommer att följa denna vecka.


Att vara tjej är ganska jobbigt ibland,

Hur jobbigt är det inte att vara människa ibland, eller ja, tjej?
Först är du hur glad som helst och känner att allting verkligen går bra, du har fått reda på ditt liv osv osv. Du mår helt enkelt toppen! Sen utan någon anledning så rasar humöret och du undrar hur du är funtad egentligen. Där ifrån går allting nedåt och du är nedsämd och helt plötsligt känner du att det är ingenting värt längre, att ditt liv är kasst.
Så är det med mig, jag har börjat fått sådana himla humörsväningar att jag ena stunden kan vara hur lycklig och glad som helst till att bli helt deppig och bara vilja gråta. Det är så himla jobbigt, kan inte livet bara vara en dans på rosor?
Jag förstår inte varför just jag ska råka ut för alla besvär, jag som försöker göra rätt med saker hela tiden, att jag ska råka ut för två personer som ni. Båda borde tänka om och inse hur mycket skada ni har gjort.



Underkläder = himmelen

Kom nyss hem efter en shopping runda på stan med mamma. Fick inte så mycket inhandlat men jag är mer än nöjd med mina köp! De kommer nog ut på bild senare under dagen.
Måste bara säga att finns det något mer bajgoigare än när man köper ett par underkläder som är så grymt jävla snygga att du inte kan slita blicken från spegeln? Jag tror nog inte att det finns det, men den lyckan hände mig idag och det känns himla gott faktiskt! Var nästan så att jag allvarligt talat ville gå runt på stan  för att bara visa upp vilket underverk de gjorde när de satt på. Haha, men jag hejdar mig med det faktiskt. Men jag kan ju i vilket fall säga att jag har nog favoritserat de där underkläderna nu faktiskt!
Men nu måste jag skynda mig och spela lite Playstation 3 innan brorsan kommer hem, hörs senare! Puss hej.

Varför är det viktigt med statistiken på din blogg?

Nu tänkte jag svara på en fråga en gång för alla. Många frågar mig varför jag är så i mån utav att folk ska läsa min blogg.
Anledningen är att om fler folk läser min blogg så får jag mer drivkraft till att skriva mer och mer. Nu undrar ni ju säkert "aha varför det då, det spelar väll ingen roll...", jo men för mig gör det faktiskt det. Man blir mer peppad när man vet att folk läser den. Vad är det roliga med att ha en blogg om ingen skulle läsa den, då kunde jag lika gärna fört dagbok som jag skrivit i ett tidigare inlägg. Men nu gör jag ju inte det, utan jag skriver en blogg som jag publicerar öppet på nätet just för att folk ska kunna läsa den.
Och där har ni mitt enkla svar gott folk! :) Ha en bra kv'äll så hörs vi nog senare.


Now u have to make a decision



I'm moving on, and it feels too damn good!
Att ta beslut, är det inte det livet i stort sett går ut på? Du tar beslut jämt, även om du inte tänker på det. Stora som små. Det kanske är att du zappar mellan två tv kanaler och bestämmer dig för att kolla på den enda, bara där har ni ju faktiskt tagit ett beslut.
Ibland kanske du måste ta beslut som kan påverka hela ditt liv. Hur dåligt eller bra det en känns så måste du varje dag fatta beslut. En del mycket svårare än andra, en del tar du som en piece of cake!
Jag tog inatt ett beslut som jag trodde skulle vara svårare än vad det var, men jag antar.. Om du har gjort en sak för många gånger så tröttnar du väll till slut. Vilket som så känns det faktiskt jätte skönt att få ett ordentligt avslut på det hela!


En konsting turn på lördags morgonen?

Måste säga att jag är ju inget direkt fan av att vakna tidigt. Det här är så olikt mig så att det nästan skriker om det.
Somnade runt halv tre igår och vaknar upp klockan halv fem, det är inte någonting annat än onormalt. Känns lite skumt faktiskt, men det är väll konsekvensen av att dricka den koffein rika drycken så fint kallad Kaffe.
Nu när jag vaknat så här tidigt har jag ingenaning om vad jag ska göra, finns ju inte direkt så många alternativ. Kan inte heller somna om, för om det vore möjligt hade jag gjort det för länge sedan. Men jag får väll sysselsätta mig med olika aktiviteter tills mamma vaknar och kanske åker till mormor så att jag kan följa med dit och hälsa på.

Måste också bara säga att min scroller på touchpaden inatt fick någon slags "jag vill inte vara med i leken längre" tanke och flippade ur totalt och slutade fungera, detta är oerhört jobbigt när man hela tiden måste flytta muspekaren till scrollern som finns på sidan av skärmen istället. Detta tar upp för mycket tid för att hela tiden hålla på att flytta muspekaren så fort man vill se mer utav en sida. Men det är ju bara vad jag tycker.

Dagen idag är inte så värst planerad. Fårse vad det bjuds på, vår käre Michael Kallbäck kommer ju återigen på ett kärt återbesök här i Degerfors. Så det kan vankas festligheter, men det är upp till ödet att bestämma!
Inte för att byta ämne men visste ni att forskarna har fastställt att det så kallade "fri vilja" bara är en utav människans illusioner? Att det är bevisat att du har ingen fri vilja utan allting faktiskt är bestämt.
Vet inte hur jag ska relatera till det faktiskt.
Men jag tror att vi skriver vår egna historia. Varje gång vi vet hur det slutar, så har vi fel.
Turen kanske finns någonstans mellan planering, slumpen och den frid det innebär att veta att man kan inte veta allt


ABBA- det ny gamla IT!

Nu sitter jag och kollar på Idol och jag ångrar verkligen inte att det blev en hemma kväll. När jag fick reda på kvällens tema blev jag verkligen super glad! Kvällens tema blev Abba och kan det bli bättre än det? Ett sjukt roligt, bra och intressant tema!
Alla deltagare har inte sjungit än men gosh vad bra delar utav de som uppträtt varit! LouLou och min älskling Lars kunde väll varit bättre. Och jag måste bara säga att jag blev grymt besviken på vad Lars gjort med sig själv denna kväll, ursäkta men hur fan såg han ut? Lars som brukar vara så charmig och söt hade plötsligt förvandlats till en blandning av Johnny Depps film karaktärer Sweeney Todd och Edward Scissorshands. Hoppas han inte gör om det detta misstag för då blir jag inte längre hans fan.

Men allvarligt, Abba är så jävla kult och så underskattat utav oss ungdomar. Jag önskar verkligen att jag levde på den tiden då Abba fortfarande var inne, turnerade, släppte nya skivor och var det som alla snackade om.
Tänk känslan att stå på en Abba konsert och sjunga med till SOS, Lay your love on me, Dancing queen och alla andra urbra låtar. Kan inte komma på någon som jag faktiskt tycker är dålig.
Det enda jag kan säga att enligt mig är Abba så jävla inne och så bäst. Lätt några utav musikens legender, så spektakulärt.
Tillsammans med Elvis Presley, John Lennon, Johnny  Cash, Guns N' Roses, har de lagt en stadig grund för musikens riktiga början. Dessa kommer aldrig att dö ut, hoppas jag i alla fall. Det är de här personerna som har gett musiken en annan slags mening, de är musikens skapare.



Peace out honey!

Jag har ett ganska så intressant liv, not

Nu sitter jag här och har det hur tråkigt som helst, som jag säkert också kommer att ha resten utav dagen. Ni får gärna rädda mig ur detta helvete om ni vill. Jag vill göra någonting, orkar inte bara sitta här hemma på mitt rum och dö.
Pratar inte ens med någon på msn, jag sitter bara o kollar runt. Hur kul kan det vara?
Jag har inte ens gjort någonting vettigt idag. Legat i sängen och kollat på film, ätit mat och ätit chips. Låter det som att jag har ett kul liv så säg mig..
Sedan till en sak som gör mig själv besviken är att jag har insett att Linda Bengtzing är bra, har alltid hatat henne och hennes musik förut. Men tydligen inte längre, och jag skäms nästan lite!

Gemä en man!

Oboy är egentligen så himla underskattat, i alla fall utav mig. Hur gott är det inte att dricka ett glas oboy till frukosten/kvällsmaten? Det är ju hur gott som helst! Detta har jag insett nu när jag är sjuk och oboy är det enda jag kan dricka som inte är äckligt. Jag nästan knarkar oboy, vet inte hur många glas jag druckigt idag. Många är det i alla fall!
Trots att oboy är så otroligt gott så kan det fortfarande aldrig, och då menar jag ALDRIG, så ett glas cola! Eftersom cola kan vara den godaste dryck som uppfunnits.

Och för er som kanske undrar så mår jag fortfarande inte bra, håller fortfarande på att hosta sönder mina lungor.
Det är ju så himla tråkigt att vara sjuk, man har ingenting att göra förutom att ligga och kolla på film och sova.
Det blir ju så himla ensamt i längden, ja om man ändå kunde ha en gubbe som tog hand om en, haha.

Kate Perry - Hot N' cold


Tandborstar=Smuts

Nyss när jag borstade tänderna så kom jag på att tandborstar är fan jävligt ohygieniska.
Man slänger på lite tandkräm på borsten och borstar gaddarna rena från all smuts och bakterier. Och vad gör man när man är klar med den då? Jo man sköljer av den med lite vatten och ställer tillbaka den till sitt vanliga ställe där den får stå tills nästa gång du ska trycka in den bland all smuts igen.
Tänk om vi skulle göra samma sak med ett drickglas? Du tar ett glas mjölk/cola/kaffe eller vad som helst, sedan blaskar du bara ur glaset med lite kallt vatten och ställer tillbaka det i skåpet igen. Det är ju faktiskt ganska äckligt.
Jag tror nog att jag ska köpa något billigt pack med tandborstar och byta varannan dag eller något.

Oj vilken NATT!

Oj inatt var ingen rolig natt.
Somnade jätte sent så nu är jag väll inte så pigg. Min natt gick ut på att springa och spy var 5 sekund ungefär, tappa luften av panik hostattacker, ha så ont i lugnorna att man knappt vågat andas. Är det något för dig, så hör av dig. Är gärna intresserad av att byta mot en vrickad handled eller något. Ni vet vart jag finns!

Som ni märker så blir det bara en hemma liggar dag för mig i sängen. Ska ladda ner massa mysiga filmer och serier som jag har att kolla på resten utav dagen.
Men jag hade ju faktiskt tänkt att färga håret idag, men jag vet inte om jag orkar. Är ju grymt sugen men ändå. Det får nog vänta till helgen.
Nej nu måste jag sluta för nu måste jag dö av lugn smärta!
Ha det bättre än mig. Ciao!


Förkyld? Javisst är det härligt!?

Men fan vad härligt det är att vara förkyld :) När du inte kan andas för att du är så täppt i näsan, huvudvärken som aldrig går bort och den där sköna känslan när du hostar tills du inte kan få någon luft och att det slutar med att du hostar av panik. Det är ju jätte härligt, verkligen :)

Idag har jag inte gjort allt för mycket, solade med anna för en stund sen. Kanske inte var så himla bra att jag gjorde när jag är sjuk men jag var bara så otroligt sugen.
Kollade även på ett avsnitt av Samantha who nyss, det är så himla bra! Haha. Se till att kolla på ett avsnitt om du inte sett det förut, det är gör bra!
Ska nog även kolla på lite Gossip Girl som jag har missat så mycket utav. Har ingen aning om vilket avsnitt jag är på så jag får väll börja kolla om från början. Ska göra mig några mackor och en kopp kaffe och bädda ner min sjuka kropp och ta hand om mig själv, jag menar eftersom att ingen annan gör det. Haha...

Sverige vs Danmark

Kom hem från skolan för ca en halv timma sen. Gick jätte fort i skolan idag, Gabbe böt även till våran klass från att ha gått Sam. Så nu har vi 6 killar i klassen, Wihoooo. Haha. Fick även reda på att vi hade skolkort idag, och jag var ju inte det minsta förberedd på det. Detta känns ju då mindre bra och jag ångrar att jag var med. Fotografen har ju också ett speciellt intresse att ta det jag ser dåligast ut på jämt, super kul!
Men skoldagen har varit bra och rolig annars, bara två dagar kvar tills höst lovet intar sin plats!

Haha, måste även köra ett Dagens skämt;
 

En dansk och en svensk blev tillfångatagna av kannibaler på en ö. Istället för att bli uppätna så frågade dansken ifall det var någonting dom kunde göra för att bli fria. Kannibalen svarar: gå in i djungeln och hämta hundra frukter av samma sort. Så de beger sig in i djungeln och börjar leta. Efter en timme kommer svensken tillbaka med hundra vindruvor. Då säger kannibalen:om du undviker att göra ett ljud under tiden jag stoppar dessa vindruvor i röven på dig så är du en fri man, annars så äter vi upp dig.Ok säger svensken och kannibalen sätter igång.1, 2, 3,...47, 48.. 69..96, 97, 98, 99 Då brister svensken ut i skratt. Varför skrattar du när du bara har en vindruva kvar undrar kannibalen. Då svarar svensken: Danskjäveln kommer med kokosnötter.


I'm a happy happy girl..

Nu sitter jag här med mitt morgon kaffe och vräker i mig min ost macka, även en ägg macka idag. Guda himlars vad gott det är med frukost ibland!
Det är vid sånna här tillfällen man önskar att det kunde vara vinter. Tänk er när Advent äger rum, tända ljus, sitta och bara mysa! Eller ta en varm kopp oboy efter en hel dag i backen? Nej nu längtar jag något fruktansvärt till vintern, men det känns nästan som att jag är ensam om det! Haha.

Idag går bussen till skolan 5 över halv 8 så jag känner mig ganska så duktig, lyckades komma upp när klockan ringde idag, har hunnit duscha, sminka mig och tvätta håret. Ska bara föna det så är jag ready to go sen :) 

Detta måste i alla fall vara dagens!  Rödvin som man inte blir bakis utav? Jäägöööö            


Nyåår

Verkar inte bli så värst mycket pluggning idag, mår inge bra. Det är något fel med min mage som gör att jag varken kan äta eller sova. Måste nog kolla upp vad det är. Börjar även bli lite tjock i halsen och hostan börjar krypa sig fram. Känns inte direkt så bra.

Sítter och kollar kläder just nu, ååååh vad mycket fint det finns. Hittar dock ingenting som till talar mig att ha på mig på nyår, kollar efter en makalöst snygg klänning men det vill inte finna sig. Åh, vad jobbigt det är!


Schuuuuul

Sitter i skolan just nu och har rast! Går in på lektion kvart över ett och har datakunskap i två hela timmar, det kanske inte är det roligaste men ändå, Jonas är ju ganska okej.
När jag kommer hem har jag inte en blekaste om vad jag ska göra! Baka kanske, plugga ska jag med göra.
Vet inte heller om jag ska söka jobb idag eller inte, måste nog tänka på saken lite mera! :)

Okey!

Hm, ja min happy dag varade ju verkligen länge. Sitter och väntar på lektion och så klart så ska någon spela låtar som väcker minnen, låtar med oerhörda texter. Texter som får mig att vilja lämna allt och bara resa iväg och aldrig komma tillbaka, resa iväg med min familj och mina vänner, resten känns som att det kan kvitta just nu,,,
Jag undrar vart mina vänner verkligen är när jag behöver dem som mest, när jag behöver deras råd och deras axlar att luta mig mot när allting bara går fel.
Just nu känner jag mig så himla förvirrad, jag kan varken skilja på rätt eller fel känns det som. Jag saknar personer som aldrig mer kommer att komma tillbaka. Det gör så ont att tänka på det, och en sak till som jag verkligen inte tänker skriva ut.
Men det har hänt förut, och varför kan det inte hända då igen? Det kommer att hända, och det kommer att hända snart. Det är jag säker på, och orkar jag verkligen en sådan motgång just nu frågar jag mig själv. Jag tror inte att jag gör det, så vad ska jag göra om det händer? Bara bryta ihop och aldrig mer komma ut igen låter som en bra idé...
Det enda jag vill är bara att du ska sluta, sluta innan det är försent, sluta innan du efterliknar honom, Snälla, du måste tänka på oss med, inte bara på dig själv. Du har ansvaret för att tänka på oss, en rättighet.
Inte heller kan jag berätta det för någon heller, eller jag har EN person som jag kan säga det till, men det känns som att det kvittar eftersom att den jag verkligen kan säga det till, inte kommer bry sig ett skit. Så tala om för mig hur fan jag ska må och hur jag ska göra!?
asdmasd,asd

Ska i alla fall vara med Ida, Anna och Minna idag, får hoppas på roligheter i alla fall.

Hello no more Miss. Depp! :)

Missade bussen förut, tycker jag väll var lite onödigt att göra. Men missar bara idrotten som jag inte hade tänk vara med på ändå. Känns lite onödigt när inte ens halva klassen är med, så vi får köra lekar hela tiden. Jag vill ju spela boll, kom igen nu! Heheheh.

Idag är jag även på strålande humör! Jag kom på, varför ska man gå runt och deppa? Man ska leva dagen som att det vore ens sista, man vet aldrig vad som händer. Så varför ska man gå runt och deppa när man istället kan vara glad? Ja det är ju den stora frågan det. Men jag finner faktiskt ingenanledning att gå runt och vara ledsen, så känns det i alla fall idag. Imorgon är det ju en ny dag så att säga, haha.
Men ändå, jag har det egentligen så jävla bra. Mycket bättre än vissa andra, så jag har faktiskt ingenting att vara ledsen över på det stora hela. Jag är stolt över mig själv, jag har ramlat ner i gropen hur många gånger som helst, och sedan tagigt mig upp igen medans vissa sitter kvar där nere och inte vet hur det ska ta sig upp. Men kämpa på, det ni kan om ni bara vill, det gäller bara att hitta ett sätt att göra det på!
Jag har även underbara vänner, och en underbar familj. Det behövs inte mycket mer än så för att göra en glad faktiskt! :)

Skiing

Jag skriver som Emfa skrev i sin blogg nu, för det är så jävla sant.
Man sitter fast i en jäkla skidbacke, man tar sig upp för backen första gången och då är det helt otroligt och spännande, man får testa någonting nytt. Man är uppe på toppen och slänger sig ner, då kommer den härligaste känslan på hela resan tills man plötsligt faller om kull. Man ger det en chans till och åker upp igen, man slänger sig ännu en gång nedåt i backen och det är lika underbart då och den här gången tror man att man verkligen inte ska ramla, men så händer det igen. Man faller pladask och är lika hjälplös som den första gången.
Ihopp om att man inte ska ramla denna gång gör man denna resa om och om igen men samma sak kanske händer igen.
Men är det värt det? Ska man chansa och ta en risk att falla helt hjälplöst ned igen, eller ska man stå på sig och ta den säkra vägen och börja med barnbacken och testa något nytt, ta om allting från början.
Saken är ju den, att man tillslut kan lära sig utav sina misstag, men man är så hoppfull att man gör om det om och om igen.
Vem vet, nästa gång du står längst uppe i backen och slänger dig nedför igen, denna gång kanske du inte ramlar... eller?

Allt om inget

Heeeeejsan, känner på mig att detta kan bli ett ganska så långt inlägg. Vet inte varför, men det är upp till bevis så att säga.


Idag har jag varit i skolan, gick gör snabbt faktiskt, hade ekonomi först och den gick snabbt för att Dennis och Isak bara satt och fjantade sig så det gick inte att vara seriös, sen hade vi lunch och efter det hade vi engelska, det gick också ganska snabbt, skulle bara översätta en text så det var ganska gö.
Tog kvart i två bussen hem sen och hoppade av i Karlskoga, där ifrån fick jag skjuts utav två mongos, men det var ändå skönt att få skjuts hem för jag orkar snart inte sitta på de där svettiga bussarna. Ge mig mycket pengar och ge mig en helikopter, tack!
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, skriva klart det här inlägget sen kanske jag ska försöka mig på att plugga lite!? Skulle vara väl behövligt.

Det är en sak jag har tänk på, nästan hälften utav alla busskurer är förstörda på något sätt utav folk som inte har något liv. Jag menar, hur jävla kul kan det vara att slå sönder glaset i dem? Eller alla skadegörelse över huvud taget, jag förstår verkligen inte hur kul det kan vara. Hänga på stan och sparka sönder saker, soptunnor, busskurar, skyltar och allt vad det är. Kan det inte bara få vara eller? Inte undra på att Degerfors/Karlskoga ser så himla taggigt ut, kommunen orkar ju inte slänga ut pengar på nya saker som kan få det att se fräscht ut, när bara töntligt folk ska slå sönder det bara för skojs skull. Snälla väx upp säger jag, om du vill så sönder någonting så slå sönder något som till hör dig själv istället och inte drabbar resten utav folket. Jag menar, på en skala 1-10 hur jävla tattigt ser det inte ut med sönder slagna saker överallt.


Sen musik fick jag bara in i huvudet helt plötsligt, vad skulle man göra om musiken bara försvann? Allvarligt talat, hur kul skulle det vara utan musik? Jag är en otroligt stor musik älskare och älskar allting som har med musik att göra, jag älskar att spela alla olika sorters instrument, sjunga, lyssna och allt vad det är. Jag skulle nog inte kunna klara mig utan musiken om den försvann, eller jo jag skulle väll det, men allting skulle bara bli så himla trist. Ska vi satsa på festivaler som hyr in clowner och mimare istället eller? Nej, allting skulle ju gå åt skogen.
Har även kommit på att jag är ett starkt fan utav dansband. Fast jag har nog vetat det ett tag, jag har nog bara förträngt det. Haha. Men dansband är ju ändå så jävla gö musik, det passar till allting! Dansband är alltså underskattat enligt mig, ge mig mer utav sånt!


Sen blir jag också så jävla arg som inte kan hålla käften i styr, folk som munnen glappar på 24/7, snälla ni. Hur kul kan det vara när folk inte längre orkar med en för att man inte kan hålla käften om nått? Tänk på det nästa gång innan du öppnar munnen igen. Jag blir så jävla förbannad på dig, jag vet i vilket fall att jag aldrig mer ska säga någonting till dig, i vilket fall inget som jag inte vill ska komma ut till någon. Men du, är det ok att jag hör av mig när jag ska berätta om något som jag vill att alla ska få reda på eller? Ja men okej, jag hör av mig då.


Hjälp mig på traven, gubben...

Nu sitter jag på bussen till skolan, försov mig imorse men hann i alla fall så det känns skönt. Det känns som att jag har missat alldeles för mycket utav skolan nu så jag ska försöka skärpa mig. Måste också plugga när jag kommer hem. Jag förstår mig inte på mig själv, alla andra verkar inte ha något problem med det. Men när det kommer till mig så ska jag såklart vara så jävla vrång, det ska väll egentligen inte vara så svårt att plugga? Jo men tydligen är det så.


Igår gjorde jag inte så mycket, kollade en del filmer och åt gott. Var även hemma hos Robin, tunnade ut och försökte färga Cissis hår, men det gick ju inte så värst bra. Enda som gick bra var väll att tunna ut håret, det resulterade i en stor jävla hårboll. Jävlar vad mycket hår en människa kan ha egentligen! :S


Och nu när man sitter på bussen så får man verkligen tid att tänka på saker och ting. Det är både bra och dåligt. Jag vill ju faktiskt bara att det ska bli som vanligt, för nu när vi vet vad vi har gjort för fel förut så tror jag verkligen att vi kan få det mycket bättre. Bara vi jobbar på det, men allting är upp till dig nu. Och jag säger det en gång till, att jag kommer inte att finnas här för dig hur länge som helst. Jag förstår faktiskt inte ens varför jag väntar för egentligen är det du som ska vänta på mig, det är du som ska be mig om att ta tillbaka dig.
Men jag vet som sagt att vi kan få det bra, eller vet och vet. Jag tror verkligen det, tänk på allting bra vi en gång har haft, skulle inte det vara kul om vi kunde få det så igen? Jo, jag tror att du vill det, i alla fall i en liten del av ditt hjärta.
Och jag tänker säga som så många andra har sagt till mig, att det känns fel på något sätt när det inte är vi. Det är ju så det ska vara, eller hur?


Jag har kanske kommit på anledningen till varför jag har haft ont i magen i lördags och att jag fortfarande har det. I fredags var det en annan sak. Men som sagt lördags tills även nu vet jag nu vad det är. Det är för att jag har tänkt på det här, ja jag får ont i magen utav att vänta så mycket, efter allting du sagt som inte verkar spela så stor roll, ja jag får ont i magen av att undra helt enkelt.
På det har jag även mensvärk, gör kul.

Men nu ska jag slå ner det här och lyssna på mina dansbands hits. Hare gött, haaaaaj.


Hann inte lägga in det här på bloggen när jag var i skolan, så jag lägger upp det nu istället.


Ge mig skidåkning!

Nu sitter jag här med mitt morgon kaffe och chips och gör den vanliga morgon rutiten. Chips är dock bara ett tillägg idag.
Men jag väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag kan stänga ihop datorn och packa ner den, sen måste jag packa ner gympa kläder också. Jag orkar verkligen inte ha gympa idag, visst det kan vara redigt kul men jag orkar verkligen bara inte. Usch!
Bussen går 5 över halv 8 idag, och det innebär bussbyte i karlskoga, det finns fan inget jobbigare än det. När det är såpass kallt ute och man suttit inne i en varm buss för att sedan gå ut ur den och smällas till av den där bedrövliga kylan. Nej, det är inte riktigt min grej med det här.
Längtar verkligen tills hösten är slut, höst innebär bara regn, blås och kyla. Man vet aldrig när man behöver ett schyst paraply, och då jag inte har med mig det, ja det är då det så klart ska börja regna.
Därför föredrar jag vintern mycket mera, då vet man att det kan komma att snöa så man går klädd för det hela tiden. Plus att det är mycket mysigare med vinter och mycket mer roliga aktiviteter.
Man inväntar julafton, pyntar och har det mysigt. Lucia är också faktiskt ganska mysigt.
Sedan är det ju all pulka åkning, i bakar efter bilar, ja allt vad det nu är. Sen är det ju det där som gör vintern till så jäääävla rolig! Skidåkning, herregud vad jag längtar till vinter nu!! Bara glida ner i backen på ett par slalom skidor, åka i en riktigt skön backe med perfekt snö och bara svepa förbi allt och alla! Finns det något roligare än skidor egentligen? Nej jag tror fan inte det.
Kommer ihåg när vi var i säfsen med skolan i vintras,  gud vad kul vi hade! Haha, skulle testa oss på snowboard men det hann jag ju inte göra, för att min bräda gick sönder och jag var tvungen att gå tillbaka med den och ta en ny, och vid det laget hade Lou och Anne redan kommit upp i backarna. Väl när jag kom fram så ringde jag dem och de var kvar i backen och kom inte ner, jahopp tänkte jag då får jag väll vänta här då. Jag väntade och väntade och tillslut kom de ner och då hade de bestämt sig för att ta skidor istället, så det var bara för mig att också ta skidor. Mig på en snowboard själv i backen hade nog inte varit det allra roligaste skulle jag tro, kunde ha slutat i en del olyckor!

HEEEEEJSAN

Nu sitter jag och gör verkligen ingenting. Eller jo, jag sitter och väntar på att min film ska bli klar någongång så att jag kan lägga mig ner och kolla på den och sen somna så skönt som jag jämt gör. Ska bli göö.
För övrigt har jag inte gjort så mycket idag, var i skolan och hade projektarbete och sedan stannade jag kvar på coach tiden och gjorde datakunskaps prov. Hann dock inte göra klart den sista uppgiften och rätta till självklara fel eftersom att jag var tvungen att springa ner till bussen 5 minuter innan den skulle gå.
Jag har ju nämnligen tappat mitt busskort och var tvungen att åka till letälv innan klockan fyra, så jag hade inget val än att ta den där bussen och slarva lite med provet. Jag hoppas att han har förståelse för min situation.

Ja, imorgon är det fredag och det ska bli så skönt, har dock Branch någonting, har ingen aning om vad det är vi läser nu. Men gympa har vi också, så vi har bara en lektion med projekt arbetet imorgon och det ska bli skönt, men ekonomin kan ju gå och dra sig, för den gillar jag inte.
Sen när jag kommer hem från skolan så har jag inte en blekaste om vad jag ska göra, jag ska inte åka till Karlskoga med Anna i alla fall, det är en sak som är säker!
På Lördag blir det antagligen hos Robin med the gang, och antagligen med Lou med, ska bli skönt att träffa henne igen eftersom att vi aldrig träffas nu för tiden, sorgligt men sant.
Hm, på söndag blir det antagligen bara att plugga som en jude, eller försöka i alla fall, men känner jag mig självrätt så kanske jag kollar på det jag ska göra en gång, sen bestämmer jag mig för att inte göra det för att det är för jobbigt. Kan jag inte bara vara plugg för engång eller? Ujuj.

Och en sak som jag stör mig jävligt mycket på är att jag var så jävla grinkärring på Hultsfred. Det var ju nämligen så att vi egentligen skulle se Jimmy Eat World men vi hittade inte till scenen och inga "vakter" heller för den delen, så då fick vi gå till Rage against the machine. Sen där med att jag var så jävla grinig och inte visste vilka de var så uppskadde jag dem inte ens, vilket jag nu i efterhand irriterar mig så jävla mycket på.
När ska jag få chansen att ta vara på varenda sekund utav dem igen? Komma in i trans utav den underbara musiken som ljuder i huvudet på mig.
Det kommer nog aldrig hända, med min tur. Men jag hoppas och jag ber, för att Rage är ta mig fan ett mirakel som Gud sänt oss. Hur mycket man än lyssnar på dem så blir låtarna aldrig uttjatade, utan de blir istället bara mer och mer ljuvliga och man vet till slut inte vart man ska ta vägen.
JAG ÄLSKAR RAGE!

Läs inte tack? haha

Jag skriver som Cissi. Vad är en blogg till för om man skiter i om någon läser den? En blogg är en sak som du publicerar så att alla kan läsa, vilket du antagligen också vill.
Om man skiter i om någon läser bloggen eller inte, då kan man lika gärna föra dagbok hemma om kvällarna och skriva ner sina tankar osv i, det är till för skrivning som man inte bryr sig om att andra läser. Eller rättare sagt, man vill inte att andra ska läsa den. Men det är ju bara fjantigt.

MEEEEN, nu ska jag vara lite fjortis och skriva om min dag osv.
Just nu sitter jag i skolan och har "projektarbete" som vi haft nästan hela veckan, det är nämligen så att det är tema vecka här på skolan och det ska handla om miljön. Det är så grymt jävla sjukt tråkigt så att det dra dit inte solen skiner.
Ska även stanna kvar  på coach tiden och göra ett datakunskaps prov som de hade när jag var sjuk. Sen ska jag hem och plugga, OCH SLAPPA, kanske baka, fan va göö det skulle vara! Ja men så blir det, ska baka något riktigt jävla gött och bara ligga och flöta!

Jo, hej på dig med.

Återigen fick jag min bekräftelse utav dig.


Arroganta bimbos

Jag blir så jävla förbannad. Jag läste nyss massa olika bloggar och jag stör mig så äckligt mycket på uppblåsta jävla blondiner som tror att dom är någonting.
De tror att de kan allting, och skriver en massa skit om "viktiga saker", och det de skriver om det stämmer inte in för fem öre, har de någonsin ens LÄST en nyhet på internet eller i tidningen? Har de ens HÖRT TALAS om TEXTKRITIK. Nej jag tror fan inte att de har gjort det, utan de skriver bara en massa jävla bullshit som de tror kommer ge folk en mer mogen syn utav dem. Men vet ni vad? Vi ser er inte smartare, vi ser er bara mer totalt blåsta än vad vi gjorde innan. De är även också jävligt arroganta, "migmigmigmig", det är det enda som forsar genom deras trångsynta hjärnor.
Sedan gör ju inte saken bättre att de stavar som en kille på sex år, till exempel, en 17 årig tjej som går 3an på gymnasiet, och inte kan stava? Var fan har hon varit på sina svenska lektioner som hon haft i ca 12 år?
Jag kanske inte är mycket bättre själv med stavning och så, men jag låtsas inte vara guds jävla räddning till världen heller. Så skärp er för fan.

Hallå fuckface!

Tjabba tjena hallå!
Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, suttit lite vid datorn och tvn. Varit på gymmet har jag med varit, dock så tränade jag inte! Skulle nog inte göra det för en 10 i alla fall, det är ju så grymt tråkigt med gym. Om jag skulle utöva någon slags träning skulle det nog bli simning faktiskt! Så nu vet ni det med! : )

I don't need no one else but me in my life! På ett sätt i alla fall, haha. Nej men jag trodde fel om mina känslor tror jag, men det känns bra att jag faktiskt kommit i underfund med vad jag vill och inte vill. Det är bara att ta nya starka tag och att ta aagen som att det vore den sista! Man ska inte stanna upp på små saker och göra dem stora när det inte finns någon som helst anledning till det. Det är bara att kolla framåt och inte låta någon göra dig ont här i livet, you go girl :D

RSS 2.0