Bääähähää

 
Jävligt goig låt hittade jag idag! 

Dagen som varit har gått jävligt segt, speciellt med sky blöta fötter. Tygskor i slask är inte det bästa jag kan rekommendera om du vill behålla värmen i kroppen.
Men som sagt, dagen har gått jävligt segt. Kom inte hem förens kring fem. Notera KLOCKAN FEM!
Jag är inte direkt van vid att komma hem såpass sent från skolan. Man får ju ingen fritid alls.


Hittade en ganska rolig grej på Sandras blogg.

En get sitter häktad misstänkt för väpnat rån och att ha försökt stjäla en Mazda 323. Geten greps av ett medborgargarde i Nigeria. De hävdar att djuret i själva verket är en förvandlad trollkarl.

- Geten är i vårt förvar. Vi måste bevisa vetenskapligt att en människa förvandlades till en get, säger polisens talesman Tunde Mohammed till Reuters.

Geten fångades in på onsdag natt någonstans i staten Kwara i västra Nigeria.
Ett medborgargarde förföljde två män som de påstod hade begått väpnat rån.
De misstänkta försökte sedan enligt deras förföljare stjäla en Mazda 323.
Då kom gardet i fatt männen.
- En av dem flydde. Den andre var just på väg att gripas då han vände ryggen till och förvandlades till den här geten, förklarade Tunde Mohammed, för lokaltidningen Vanguard medan han visade upp djuret.


Haha, herregud. Jag menar, förvanlades människan till en get för att komma undan eller? Han kanske sa "Hokus pokus filliokus!", och blev en get! Jag bockar för dig i sådanna fall.


Grinilicious



Har verkligen ingenting att göra, så jag lägger upp några gamla skisser! Ansikten är inte min grej kan jag ju dock säga redan nu

Bild 1 - ren impuls.
Bild 2 - försök på Carmen Electra......
Bild 3 - försök på Cameron Diaz.........
Bild 4 - mormor på kafferep.

You don't know it but you're telling me lies



Ännu ett ointressant inlägg från Jennifer.
Idag blev det skolan, precis som vanligt. Men var ganska okej ändå, jämnfört med imorgon.
Imorgon har vi nog faktiskt den jobbigaste dagen på hela veckan.
Baaaara tråkiga lektioner. Inte direkt något att se fram emot. Plus att vi slutar runt fyra.
Det är alldeles försent om ni frågar mig.

Vill även ha vår/sommar nu, så man kan gå ut och fota.
Vädret som det är nu på vindern, det är så tråkigt.
Jag kan knappt hitta någonting som jag känner "åh, det/den här måste jag verkligen fota!"
Blir så mycket mer saker på sommar/våren.

Har även sökt jobb på Arvikafestivalen. Vet dock inte om man måste vara arton där.
Men det är ju alltid värt ett försök.
Varför jag sökte till Arvika var för att det är en festival jag inte vill lägga ut pengar på iår.
Därför sökte jag som volontär(stavning?) där. Man kunde även söka Backstage. Så det gjorde jag ju självklart!
Men nu ska jag snart ta mig ett hääärligt skumbad om jag orkar, sedan gå och lägga mig.
Have a nice night!

Hello there anonymous.

Okej, jag ska bara säga en sak. Ni anonyma som kommenterar och har sig och klagar. Jag bryr mig faktiskt inte ett skit om vad ni har att säga. Det är min blogg, och där skriver jag vad JAG vill, inte vad ni vill.
Det enda jag har att säga om det, det är att ni postar kommentaren ANONYMT. Det är faktiskt bara töntigt.
Det visar bara att ni inte vågar stå för era åsikter. Och om ni inte kan stå för vad ni säger, då kan ni lika gärna skita i att kommentera, eller hur? Om ni verkligen stog för vad ni skrev, då skulle ni väll även skrivit namn.. Eller har jag fel?

Kommentar 1:
Anonym- varför tar du dig ens orken av att skriva detta inlägg om carola och denna fruktansvärda katastrof att artikeln låg i mitten och inte ute i kanten, om du inte bryr dig. Gah. Du skämmer ut dig

Svar: Det är egentligen inte saken att den låg i mitten. Eller lite det är det väll, för där tycker JAG att de viktigaste nyheterna ska ligga. Och jag tycker inte att Carolas outfitar är speciellt intressanta eller viktiga. Sedan har jag inte påstått att det är en katastrof. Jag tycker verkligen inte att det är en katastrof, bara att jag tycker att det borde finnas ett bättre ställe för sådant prat.
Men det är vad JAG tycker som sagt, därför skriver jag det. Jag har inte sagt att det är du som gör det.

Kommentar 2:
Anonym- as många kändisar gör det! så sluta gnälla och tro att du är nått

Svar: MHM, jag vet mycket väl att det är många kändisar som skänker pengar. Men det finns också många som inte gör det. Mindre än vad de skulle. Mindre än vad jag tycker att man ska, om man tjänar så oerhört mycket pengar.
Och det med att jag gnäller och tror att jag är något. De som står för sina åsikter, måste de tro att de är något?
Svaret är nej på den frågan, åter igen. Det är min blogg och jag skriver vad jag tycker och tänker, jag skriver inte vad NI tycker och tänker.

PUSS!


För eller emot päls?

Nu sitter jag på svenskan. Vi ska börja att skriva en novellanalys.
Novellen handlar om päls och hur mycket det identifierade rika personer och respekt.
Nu med tanka på päls. Jag är egentligen emot päls på ett sätt, beroende på HUR de dödats. Endel djur skjuts endast för pälsens skull, och det skulle jag inte köpa. Sen är det vissa saker som skinn osv som görs till kläder efter att djuren slaktats. Det skulle jag däremot kunna använda. För då har i alla fall fåret/kon eller vad det nu än är, först och främst slaktats för matens skull. Sen är det bara dåligt om man inte använder så mycket som möjligt från djuret. När man ändå dödat det ska man tavara på så mycket som möjligt!
Vad tycker du? Skulle du kunna använda päls?
Nu ska jag fortsätta med analysen!
Ha en bra dag.


Money, money money!

Känner att det blir en massa onödigt bloggande idag faktiskt.
Vissa männsikor förstår jag mig inte på. Ta kändisar som exempel.
Hur mycket pengar har de inte? 
Hur mycket svältande barn finns det inte?
Hur många barn går egentligen i skolan?
De som har så fruktansvärt mycket pengar, kan inte de hitta något bättre sätt att göra av med dem?
Handla kläder för tusentals dollar i veckan. 
Använda kläderna en gång för att sedan köpa nya.
Varför inte skänka pengar till välgörenhet av alla slag? Framför allt barn.
Visst. Om jag skulle ha mycket pengar, självklart att jag skulle spendera mycket på mig själv.
Men jag skulle också ge en STOR del utav det jag har till behövande barn/familjer. 
Det finns så mycket man vill ändra på, men som man inte kan.
 



Carola! Hm, jag vet ingen Carola.



Förut när jag gick in på aftonbladets sida så scrollade jag nedåt i den mittersta spalten, där jag oftast tycker att de viktigaste och mest intressanta nyheterna står. Vet ni vad jag ser när jag scrollat kanske max tre gånger? Det ska jag berätta för er. "Carolas top- 10 outfits, gå in och rösta på din favorit", något liknande det där stod det. Men jag frågar mig, när man går in på aftonbladet, letar man efter nyheter där man kan kolla på Carolas bästa klädesplagg? Nej det gör man inte, i varje fall inte jag. Om det ska stå NÅGONSTANS (vilket jag inte tycker det borde) så ska det stå i spalten till höger, ELLER om man klickar sig in på nöjessidan. Och om det ska vara någon slags "artikel" om outfits så ska det vara med någon mer utrikes kändis som faktiskt HAR stil. Inte Carolas, snälla nån. Vad är det för en slags människa egentligen?
Som ni märker så är inte jag ett speciellt stort fan av Carola. Hon har gjort några bra låtar och de låtarna kommer ifrån hennes tidiga karriär som sångerska. Sedan allt tjat om att "Gud har skapat dig som du är, så ändra inte på dig själv. Det finns en anledning till att du ser ut som du gör" och sedan att man inte ska plastikoperera sig eller något liknande.
Men vad är det då hon själv gör? Snälla nån, kan inte någon banka vett i denna jävla männíska innan hon går mig på nerverna!

The devil in me

Är det bara jag som vaknar upp kallsvettig och blöt i hela ansiktet mer än tre gånger i veckan? Hm, jag tänkte väll det.
Jag har börjat få mardrömmar nästan varenda natt nu. Det är så fruktansvärt jobbigt, för att inte glömma läskigt.
Det är inte nog med det utan i mardrömmarna uppkommer det som jag fruktar mest. Död inom familjen, mörker och övernaturliga krafter. OCH råttor.
Det är inte en vanlig mardröm som man somnar om efter utan det är mer åt hållet, ligga och spänna sig hela natten och vara för rädd för att somna om.
Om du tänker dig övernaturligt så kanske du tänker i en liten skala. Men detta är i en stor skala. precis som "exorcismen" men det är inte bara människor som blir besatta utan också olika djur. Och heela tiden pratar de med sin läskiga röst. Det är helt sjukt, hjärtat stannar verkligen när man vaknar.



MEN OJ.

Skjut mig någon, inte så att jag dör utan bara så att jag känner en go smärta. Så jag har någonting att göra åtminstonde.
Jag håller på att dö av tristess här hemma. Utan dator och bara skit på TV, hittar inte heller någon som vill göra något.
Hur kul liv låter det som att jag har, på skala 1-10? 0 skulle jag vilja svara där.
Kollade nyss på något skitprogram på tv på Disney Channel. Det gjorde mig bara ännu mer förbannad.
Vad finns det att göra i Degerfors egentligen? Nästan ingenting.
Jag har verkligen gått och tänkt på det här väldigt länge nu, och det är att efter att jag gått ur gymnasiet så ska jag vara aupair i ett år. När jag kommer hem ska jag vara hemma ett par månader för att söka jobb och eventuellt universitet i Göteborg. Kanske vill jag inte det om tre år, men det är det jag vill nu, och det har jag velat länge. Skulle vara så skönt att komma bort här ifrån. Missförstå mig inte, jag tycker om Degerfors på olika sätt. Men ibland blir det bara för mycket. Jag vill ha något nytt och något spännande. Så ge mig det NU tack.
Nu går jag och sätter mig framför den makalöst roliga tvn igen, hm. Ha en JÄTTE bra kväll/natt! :)

Morgan Pålsson- Världsreportern



Hejsan hoppsan Karlsson!
Idag mår jag lite bättre iallafall, har dock inte kollat hur febern ligger. så det får jag ta och göra sedan. Det är inte direkt någon höjdare att vara sjuk! PLUS att nu när jag är sjuk så kan jag inte träna idag, det som jag hade sett fram emot så himla mycket, nu när jag äntligen börjar komma igång. Men fårse hur jag mår imorgon och vad Sarah har för sig.
Min dator är även trasig, alla bilder, bara helt borta. Det är nog det som är mest ledsamt när sådand händer, liksom, alla minnen allting. Det är ju inte det lättaste att få tillbaka heller. Men det är i och försig bara sladden som är trasig så det är ju egentligen bara att köpa en ny. Men är inte direkt pojken med guldbyxorna.

We're not livin' in America

Tänkte försöka mig på ett inlägg så här på morgonkvisten, och känner på mig att det kommer bli ett lika onödigt och långt som vanligt,
Jo men jag har ju påbörjat försöket på mitt nyttigare liv, nu igen. Men jag tror verkligen att jag faktiskt kan lyckas nu. FAST, godiset kommer fram på helgen.
Idag fick jag i mig en bra frukost iallafall, började med en omelett, ett glas juice och en banan. Nu är jag så himla mätt så jag snart spricker, om det är möjligt,
Körde även lite "spinning" här hemma igår. Det är så himla skönt att träna, kanske dock inte när man svettas som en gris över lägerbrasan, men studen efter man har tränat. När man verkligen känner att man varit duktig och verkligen tagit i. När armar/ben känns som överkokade spaghetti. Det är så jävla gö!
Och sen har jag ju även börjat gymma... igen. Men den här gången var det faktiskt otroligt roligt. När man vet hur man ska göra, när man får hjälp. Annars sitter man där som ett fån och ser dum ut när man sakta sliter sönder musklerna pga att man gör fel när man lyfter.
På måndagar är det gym, onsdagar spinning, fredag gym och lördag spinning igen. Det får räcka för mig!
Måste även se till att skaffa sommarjobb nu, SNARAST. Jag tänker inte gå en hel sommar utan att säger cashing i plånboken. Jag och bea planerar ju faktiskt en resa strax innan skolan börjar (tror jag?). Men för att det ska bliav så måste jag ju faktiskt sommarjobba. Plus att det kommer gå  åt en heldel pengar till peace and love (ska du dit?)och sedan putte i parken, och annat dylikt som dyker upp under sommaren!

Btw. The Sounds är fan asbra.

Beslutångest inför gymnasiet?



Idag har jag varit på valla hela dagen, stått hela dagen. Nu har jag alltså något så grymt ont i fötterna så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart. Men det var väll antagligen värt det antar jag.
Vi var alltså på valla, som många andra skolor och program från gymnasiet var. Alla berättade om sina särsklillda program, vad som gör just det unikt och varför de ska välja just vår linje. Jag som inte är en så stor pratare inför en stor folkgrupp var ju en aningen nervös. Men väl mot slutet gick det bättre och bättre, så nu hoppas jag att jag i alla fall har lyckats övertyga några vilsna nior om att de ska välja media.
Media är faktiskt en väldigt bra linje. Det är så mycket nu förtiden som cirkulerar runt media. Tv, film, tidningar, radio, foto, ja listan kan ju göras lång. Ju mer tiden går, destomer blir media involverat i samhället.
Visserligen måste man antagligen studera vidare på högskola/universitet men om man är målmedveten på det man vill och vad man vill utbilda sig till så går det an. Det finns så många allternativ att välja bland. Det enda som sätter begränsningar är du själv. Vill man så lyckas man oftast också.
Vi på median på Bregårdsskolan jobbar med allt från att fota, spela in radioprogram, göra egna filmer och vi får även en utbildning om journalistik. Det är väldigt mycket praktiska saker som vi gör. De flesta som inte går media säger att det är en väldig hård och jobbig linje. Men det är det verkligen inte, det är vad man gör det till. Det är ganska fritt så du får inte direkt order om att gå ut och fota en blomma, utan du kanske får ett "tema" istället som du får relatera till.
Jag tycker verkligen att jag gjorde rätt val då jag böt från handel till media. Handel valde jag för att jag tänkte mest på att det kan vara väldigt bra att gå handel, eftersom att när du gått ur gymnasiet så behöver du inte läsa vidare utan du kan få jobb direkt, men du har även behörighet att söka in till vidare utbildning. Där gjorde jag misstaget, att tänka på det bästa istället för det roligaste. De flesta linjer på gymnasiet innebär faktiskt att du måste läsa vidare, så jag tycker att ni som ska välja gymnasium nu ska tänka på att inte bara tänka på det bästa utan mer det ni är mer intresserade av.
Så välj media!

Med inget bättre att göra

Dock vet jag inte hur bilderna är redigerade eftersom att när jag gör det på min dator så ser det helt annorlunda ut på, låt säga, pappas dator. Så jag har ingen aning om hur de ser ur på eran dator.


Hallooooo

1. Vilken del av ditt utseende lägger du ner mest tid på?

Om det är en vanlig dag är det ansiktet, annars tar nog håret mest tid!
2. Om du kunnat bo varsomhelst i hela vida världen, familj, vänner, jobb, allt hade följt med, vart skulle det då varit?

Hur svårt som helst, USA eller något riktigt lyxigt och varmt land.
3. Finns där något du SKULLE VILJA göra, men aldrig får tillfälle, tid eller råd med?

Resa något så enormt mycket, dominera alla koncerter och festivaler.
4. Vilka är dina TRE favoritbloggar?

Det måste jag säga att det är mina vänners, kan dock inte välja ut tre stycken.
5. Prenumererar du på någon tidning?

Nej, ikke.
6. Vad fick dig att börja blogga?

Hm, jag ville ha någonstans att skriva av mig på, och en tråkig dag antar jag.
7. Har du några stora planer detta nya år?

Nja, stora och stora, peace&love och sommarjobba.
8. Köper du helst "köbekaugor" eller bakar du hellre själv?

Bakar, självklart!
9. Till vilken organisation/fond skulle du skänkt 500kr/månad om du vore tvungen?

Någon djur organisation, något för hemlösa eller behövande barn/familjer.
10. Vad för sorts husdjur har du haft genom hela din livstid/har du just nu?

Hm, fiskar, en mus, katter.
11. Om du hade en tidsmaskin, till vilken tid skulle du då åka?

Hm, det skulle nog bli 80-talet, det skulle vara gö!
12. Vad är det mest onödiga du har köpt?

Det är nog en del kläder som blivit köpta, bara för att jag känt för att spendera pengar.
13. Vilket ämne i skolan var för dig det värsta?

Hm, det kan jag nog lätt konstatera att det var fy/ke. Nu vet jag inte riktigt vad det är.
14. Har du några inplanerade resor det här året?

Inte mer än här i sverige, men eftersom vi skulle åka till stuga på ålanad förra året och gå på festival, och det inte blev av. Så hoppas jag att det kanske kan hända iår istället.
15. Berätta 3 saker som jag och dina läsare antagligen inte visste om dig? ;)

Nej det gör jag inte, går dock in någongång ibland när jag har tråkigt. Men är ingen regelbunden läsare.
17. Är märke viktigt för dig, vad gäller kläder?

Nej inte alls, jag är trivs med HM och Gina och blir glad för att få det billigaste. Märken är överskattat.
18. Hur länge har ditt förhållande du har just nu varat, ELLER; hur länge har du nu varit singel?
Jag har varit singel i ca kanske, fem månader.
19. Svär du ofta?

Tyvärr så svär jag nog kanske ett par gånger mer än nödvändigt.
20. Var i Sverige har du din absoluta favoritplats?
Ja, jag vet inte riktigt. Göteborg tror jag, ultimataste platsen här i Sverige. You just got to love it!


Saker ni inte visste om mig, tjoho

Världens bästa tjej, jag älskar dig!
- Saker jag tycker om.
Chips är något jag är galen i, går inte att leva utan.
Min familj/släkt. Det bästa jag har och någonsin kommer att ha
Mina vänner, mitt liv skulle bli så tråkigt utan er. Jag älskar er och skulle aldrig i mitt liv ta er förgivet.
Sommar&sol, det är väll inte mycket som slår en varm sommar dag, stekande på stranden med en go glass i handen och en flaska baby olja?
Musik.. Ja musik, det säger sig väll självt nästan? Musik är ett genialiskt påfynd!
En go pizza efter en hård natt, en rejäl återställare.
Film, som så många kanske redan vet, eller inte vet, så är jag filmnarkoman. Jag älskar filmer!
En mer chockerande positiv sak att med åren har jag lärt mig uppskatta politik och historia/religion. Det är synd att så många lägger det åt sidan, det är egentligen hur roligt och intressant som helst. Jag tror att det beror mycket på skolan, de ämnena kan oftast bli väldigt ointressanta och tråkiga. Lärare måste bara hitta ett roligare sätt att udervisa i ämnena.
- Saker jag hatar.
Lögner. Ja, det är någonting jag hatar. Vitalögner berättar alla, för ibland är det nödvändigt. Men att ljuga sig upp över huvudet är att gå förlångt. Det är synd att det finns en del som inte vet när de ska sluta.
Pedofiler, mördare, våldtäkter.
- Saker jag aldrig skulle våga berätta för folk att jag tänker.
Hm, svårt. Jag antar att det finns endel personliga tankar som jag då inte tänker skriva ut här.
- Saker jag önskar att andra människor gjorde.
Slutade tvivla på sig själva, man ska vara nöjd med sig själv. Du kommer ändå inte kunna göra någonting åt det, om du inte blir stenrik villsäga. Men det ska inte behövas, för alla människor är fina på sitt eget sätt.
Ta varandra förgivet. Det är för många som gör, allderles för många. Man ska ALDRIG ta någon förgivet, en dag händer det att den personen kommer inte finnas där för dig, av olika skäl. Då kommer du bara ångra dig. Det är inte värt att ta någon förgivet alltså. Försök att berätta för dina nära och kära någongång hur mycket de betyder för dig. Det kommer betyda mycket både för dem och för dig själv. 
- Saker jag önskar att mina föräldrar hade varnat mig för
Jag önskar inte att de varnat mig för mer än vad de redan gjort. Vissa saker i livet måste man lära sig själv, göra misstag och lära sig utav dem. Det är livet helt enkelt, man måste lära sig endel saker genom att helt enkelt leva!


Öppen homosexualitet är modigt!

Det här har jag tänkt på länge, men min vän Timmie hann att ta upp det före mig, men det stoppar mig inte från att jag själv med ska göra det. Det handlar alltså om homosexuella personer, eller, folk som har ett problem med homosexuella.
Oftast är det killar jag har hört saker och ting komma ifrån. Jag har aldrig hört det från en tjej, det är antagligen därför jag kommer att "attackera" killarna mer i detta inlägg. Dock finns det säkert många tjejer som har samma problem men bara ingen som har sagt det till mig.
Att ni säger att lebbsex, det är så JÄÄÄVLA sexigt, finns inget bättre. Dagen efter ser ni två män gå hand i hand på stan. Helt plötsligt kommer det ut, "jävel vad äckligt med bögar, de borde fan skjutas". Men säg mig, borde inte de som är lesbiska också skjutas i sådana fall? Om ni tycker att bögar är äckliga, då bör ni tycka att lebbar också är minst lika äckliga. Det är ingen skillnad, jo, könet, det är en skillnad. Men vafan, folk har väll ändå samma rättigheter?
Sånt där stör mig verkligen. Allting som har med att man är emot homosexuella människor. Visst, jag kan hålla med om att alla har olika åsikter, MEN det finns ingen som helst anledning till att man ska yttra sådana åsikter. Det leder bara till att folk kan bli jävligt sårade, och folk som är homosexuella vågar inte gå ut med att de är de. Just för att folk inte kan hålla inne vad de tycker.
Men vad är det att vara emot? De är precis lika mycket människa som du och jag. Det är ingenting de väljer att vara, när de föds är det ju inte direkt som att de ploppar ut och säger "JA, jag ska bli homosexuell! För då kanske jag blir mobbad i resten utav mitt liv. Kör hårt!".
Hur många är det inte som håller det  inne, att de är homo, bara för att de är rädda för vad folk tycker. Borde det verkligen vara så tycker ni? Det tycker inte jag, det är inte rätt när folk ska gå och vara rädda för att vara sig själva.
Tänk om det skulle handla om något helt annat. Vi säger en maträtt på McD. Låt oss säga att de vanliga hamburgarna på McD. är någonting alla behöver, du nästan lever för dem. 
De flesta äter de vanliga hamburgarna, men sedan är det folk som tycker om cheeseburgaren isället, och avskyr de vanliga. Så då antingen skiter de i att äta hamburgaren, de äter fast de inte tycker om, eller så vågar de ta den där Cheeseburgaren. Väl när personen tagit den så får den snea blickar, glåpord kastas bakom ryggen på personen osv.
Men det är ingenting han/hon egentligen kan rå för. Eller hur! Människor gillar olika saker, vare sig de vill eller inte.
Vi alla är individer, vi gillar olika saker, vi går igång på olika saker, vi ser olika ut. Det är så vi är skapade, låt folk få vara sig själva.
Jag tycker att det är coolt att våga vara homosexuell.



Jag har hört berättas om en man som fann slokande och döende träd, buskar och blommor när han gick ut i sin trädgård.

Eken sa att den var döende därför att den inte kunde bli lika hög som tallen.

Då han vände sig till tallen fick han veta att den slokade därför att den inte hade druvor som vinrankan.

Vinrankan var döende - därför att den inte blommade som rosenbusken och så vidare.

Tillslut hittade han en växt, en pensé som blommade och såg lika fräsch ut som alltid.

Han fick följande svar på sin fråga:

- Jag tog för givet att du ville ha en pensé när du planterade mig. Om du ville ha en ek hade du planterat en ek. Om du hade velat ha en vinranka eller en ros hade du planterat det. Så jag tänkte att eftersom jag inte kan vara någonting annat än det jag är, ska jag försöka vara det efter min bästa förmåga.

Lärdomen av detta är att , du är här för att denna existens behöver dig så som du är! Annars skulle någon annan ha varit här. Du uppfyller någonting väsentligt, så som du är... Se bara på dig själv. Du kan bara vara den du är! Det finns inte någon möjlighet för dig att vara någon annan. Du kan antingen njuta av den du är och blomstra, eller fördöma det och vissna bort.


No more mercy on you

Haha, just nu känner jag mig så underbart glad! Vet ni varför? Jo för en person jag kände en gång i tiden, den personen har överskridit alla möjliga patetiska sätt.
Jag vet inte hur du är funtad egentligen, vad vinner du på att bara ljuga när vi bara är vänner? Haha, är du så patetisk så att du måste dra till lögner för att må bättre? Är du en sådan person vill jag inte ens hälsa på dig.
Jag vet inte hur många gånger jag gått på dina lögner, men det är slut, nu och föralltid. Jag trodde verkligen på dig, på att du kunde bli en bättre person, växa upp. Men de hoppen är som bortblåsta, du förtjänar ingen tillit från någon.
Jag vill verkligen att du ska förstå att du inte kan hålla på som du gör. Du kommer inte ha några kvar i slutändan. Är det verkligen vad du vill? Jag tror inte det, för du är en person som behöver folk i din omgivning, men det kommer du inte att ha om du fortsätter att ljuga. Eller det kanske bara är mig du ljuger för, för fulla muggar? Jag antar väll att det är så, att du finner något slags nöje att ljuga för mig. Men vet du vad? Du kommer inte ha tillfällighet att göra det längre, för du betyder verkligen ingenting för mig längre. Du har tagit dig vatten över huvudet. Trodde verkligen att vi kunde vara vänner, men inte ens det kan vi. Jag hoppas att du är nöjd med det, det är i alla fall inte jag. Jag ville inte mista dig som vän, men det det här var tydligen bara någonslags lek för dig. Förstår verkligen inte vad jag har gjort dig för att du ska behanda mig som att jag vore en slags leksak man kan slänga med hur som helst.
Den personen jag känner nu, det är inte densamma som jag lärde att känna. Eller förlåt, jag känner inte dig längre.
Hope you are happy Mr. :)

"Bemöt andra som du själv vill bli bemött."

RSS 2.0